Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Sæsonstart

23-03-2018 af Sebastian Andersen
Med en hel uges vejrprognose som kun består af plus grader deklarerer jeg hermed vinteren for at være officielt ovre. Sæsonstart er lige om hjørnet og forberedelserne har hen over vinteren været exceptionel gode i Odder cykelklub. Fællestræningen har sædvanligvis stået på hver weekend, med en gennemkørsel af alle Odder rytters yndlings rute; Rillen. Ruten som går ned over Sondrup bakker og videre, har endnu engang været med til at gøre Odder cykelklubs ryttere skarpe. Om det enten har været Jens Høibergs uendeligt lange føringer eller Christian Mobergs yndlings intervaller så har hver eneste weekend, henover vinteren, resulteret i nogle yderst tilfredsstillende træningspas.


Vintertræningen i Odder cykelklub har nemlig altid været noget særligt. At man hver weekend mødes med de samme tosser, som ligesom en selv, vælger frivilligt at køre i minusgrader mens det regner og sner, kan kun være bemærkelsesværdigt. Det er motiverende at mødes med en gruppe mennesker, som er lige så opsatte på at arbejde mod et fælles mål; Det at komme til at køre stærkt til foråret. Et mål der for Odder cykelklub forhåbentligt bliver realiseret. Ikke kun gennem eliteholdene, men også i de yngre såvel som ældre klasser.


Vintertræningen er noget særligt. Vi tester hinanden weekend efter weekend, på en cykel som oftest vejer lidt mere og er fyldt med ekstra udstyr i form af (for de fleste og fornuftige personer) lange skærme og tykkere dæk. Hvad enten om man kæmper om hvem der kan tage den længste og hårdeste føring, om det er en storebror som prøver at sætte sin lillebror på plads for at vise hvem der bør og skal være kaptajn (noget som oftest mislykkes) eller om den Jysk/fynske juniormester deltager for at give de andre baghjul, så er der en ting som er helt sikkert: Vintertræningen er essentiel for resten af sæsonen.


Det er her fundamentet for hvordan formen og tilgangen til hinanden bliver skabt. Det er nemlig gennem vinteren hvor stjernerne i H50 udfordre stjernerne i U17, såvel som stjernerne i U17 udfordre stjernerne i H50. Det er i vintertræningen man mødes på tværs af klasserne og egentlig kommer hinanden ved. Særligt gennem de obligatoriske kagestop ved lagkagehuset i skanderborg. Det er i dette møde man kommer til at glæde sig over hinandens succeser senere på sæsonen. Netop fordi det er den person man har ligget og haft det hårdt med i tre-fire kolde måneder. Man kan sætte sig ind i hvor hårdt netop den person har kæmpet for sit resultat.


Forhåbentligt når den danske sæson starter på søndag i Rødekro, vil vi på tværs af klasserne se fornuftige resultater, som kommer på baggrund af at man er kommet godt igennem vinteren. Det nye tøj er ankommet, løbsnumrene er blevet delt ud og cyklen vil blive pudset og poleret inden søndag hvor det går løs. Der er kun to dage tilbage og trangen til at køre cykelløb brænder på. Men kun tiden kan vise hvor Odder cykelklubs stjerner står på nuværende tidspunkt.


10 seneste nyheder:
24-07-2019 HUSK - Hads Herred Rundt 2019 d. 31-7
24-06-2019 Fantastisk resultat af Team OK Kvickly Odder
20-06-2019 Succes for Team OK Kvickly Odder Elite
05-06-2019 Andreas Byskov Sarbo
05-06-2019 Udenlandske ryttere gjorde indtog på Tour de Himmelfart
03-06-2019 Sommerafslutning
31-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 2
30-05-2019 Starting order for Time Trial, 3rd stage
30-05-2019 Startrækkefølgen til enkelstart, etape 3
30-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 1
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Trek Cross