Foto: Peter digmann bjerregaard

Succesfuld sæsonstart for Odder Cykel Klub

28-03-2018 af Sebastian Andersen
I weekenden blev sæsonen startet for Odder Cykel Klubs ryttere. Både med udland- og indlandsløb. Lørdag stillede en del af Odders ryttere til start i det nordtyske cykelløb ”Rund um Ascheffel”.

Den lange tur ned over grænsen skulle vise sig som værende en god ide. Særligt for U17-rytteren Oliver Friis og Thomas Decker som køre for Odders U19 hold; Team Vifra Kvickly Odder. Begge ryttere endte nemlig med at vinde i hver deres klasse. Thomas Decker som køre for andet år hos Odder cykelklubs U19 hold, er altså med til at fortsætte den succesrige sæson fra sidste år og har nu været med til at give et svar på at teamet stadig høre med til eliten i U19. Også Oliver Friis, som havde en del succes fra sidste år, viser at han er klar til mere.

I U17 feltet kom Jeppe Andreasen og Alfred Rasmussen ind på en henholdsvis 13. og 12. plads.

Den danske sæsonstart skulle ske om søndagen i Rødekro. Havde det ikke været for en enkel stejl bakke kort før mål, ville rytterne have kørt ud på en rute som var komplet flad. Ruten ville have været en smule mere udfordrende hvis vinden havde indfundet sig.

Odder Cykel Klubs elite team, Team OK Kvickly Odder, stillede til start i A-klassen hvor de fortsatte på den succes de opbyggede fra sidste år. Jonas Rernböck kørte sig nemlig ind til en 8. plads, mens Andreas Brandt Aidel kom ind kort efter på en 14. plads.

I B-klassen stillede Team OK Kvickly Odder også til start. Her lykkedes det at få hele tre mand i top ti. Christian Bahr Lykkedes med at komme på podiets sidste trin og fik altså en fornem tredje plads. Sebastian Ryttersgaard kom lige efter på en 4. plads, mens Frederik Rosenmeyer ender på en 9. plads. Alle er tre navne som er Odder bekendt, eftersom de sidste år kørte for U19 holdet Team Vifra Kvickly Odder og er nu rykket op som første års senior.

I H50 lykkedes det Lars Julin at blive nr. 2 i feltets spurt, som kom efter et fire-mands udbrud og får altså en flot 6. plads.

I U19 var også Team Vifra Kvickly Odder godt kørende i deres danske sæsonstart. Efter Thomas Deckers flotte sejr dagen før, kunne de i Rødekro slutte med endnu to gode placeringer i et felt bestående af den danske elite i U19. Thomas Decker bliver atter bedste Odder rytter, da han kommer ind på en 7. plads, mens Lucas Wulff kommer ind på 11. pladsen.

Drengene i U17 havde med sejren i Tyskland gjort sig til storfavoritter i Rødekro. Oliver Friis skulle på dagen ende med at vise at han høre med i toppen i U17. Friis kommer ind på 5. pladsen, mens Jeppe Andreasen og Alfred Rasmussen ender som nr. 7 og 11. Viktor Wiby Paulsen kommer ind som nr. 26.

Også i U11 var der succes at hente. Her formåede Marius Prisholm at tilkæmpe sig en fornem 3. plads.

I U15 piger lykkedes det Frida Berg at komme ind som nr. 4.

Alt i alt et hårdt udlæg fra Odders cykelryttere, med top placeringer i de fleste klasser. Vintertræningen har båret frugt og der tegner sig et billede af, at vi allerede nu går en fremragende sæson i møde.

12-04-2018 Middagsaftale med Kuglen og Keglen onsdag aften d.9-5-2018
04-04-2018 Løbsreferat: 3 dage i nord
02-04-2018 3 dage i Nord - B rytterne.
02-04-2018 3 dage i Nord - eliten
28-03-2018 Succesfuld sæsonstart for Odder Cykel Klub