Foto: Odder Cykel Klub

La Phillippe Gilbert Juniors Søren Vosgerau 22èr

06-09-2018 af
Teamet har i den forgangne weekend været en tur i Belgien for at deltage i UCI løbet La Phillippe Gilbert juniors
et af de hårdeste endags juniorløb på UCI kalenderen.

I løbet er der flere stigninger som er med i de store klassikere bla. Cöte de La Redoute som ofte har været med i Liege-Bastogne-Liege..
Til start var Mads Bak, Lucas Wulff, Thomas Decker, og Søren Vosgerau.

Holdets plan var klar, det var om at være skarp til at gå med i udbrud fra starten - dette lykkes også perfekt idet vi får Søren og Lucas med ud i det første større udbrud som går af sted efter kun 10km. Udbruddet får et fornuftig forspring, der bliver kørt stærkt over de første stigninger hvilken desværre betyder at vi mister Lucas fra fronten efter 30 km i udbrud.
Søren var flyvende og havde virkelige gode ben og ender med at køre i top 3 på flere bjerg spurterne.
Hen imod den sidste del af løbet kommer der samling på feltet hvor Thomas og Mads har været med fremme over de mange stigninger, desværre var kræfterne hos Lucas sluppet op, men vi har Thomas og Mads med helt ind til de afgørende runder, men når desværre ikke med ind til de små finalerunder.

Søren sidder flot med i finalen hvor løbet skulle afgøres i en gruppe på ca. 40 mand, Côte de La Redoute skulle parseres 2 gange på de sidste små runder.
Søren kommer ind som nr. 22 efter en meget flot præstation.

Alt i alt en stærk præstation af junior drengene i et løb hvor kun ca. en 3. del af de 150 startende ryttere gennemføre – vi gælder os meget til at komme tilbage til løbet i 2019

Det var ikke kun i Belgien teamets ryttere har været i aktion. I Brædstrup bliver det til flot 3. plads til Mads Andersen.

19-05-2019 Tour de Himmelfart: Hver fjerde deltager er pige
12-05-2019 Ruterne til Tour de Himmelfart 2019
02-05-2019 Dansk UCI weekend 4 og 5 maj
28-04-2019 Kel-Berg GP Herning med Team OK Kvickly Odder og debutant på 15. pladsen
28-04-2019 Aftensmad til TDH onsdag aften d. 29-5
28-04-2019 Dinner Wedensday evening
23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.

Trek Cross