Foto: Fplus.dk - www.fplus.dk

Klar til Kvickly Odder løbet med cup afdelinger på lørdag

09-09-2018 af Flemming Kajberg Leth Jensen
På lørdag er der igen tid til cykelløb i Odder, det sker når Odder Cykel Klub byder velkommen til det traditionsrige Kvickly Odder Løb.
Løbet bliver afviklet på den velkendte rute omkring Odder, der fører rytterne over den berømte og berygtede Pederstrup stigning. Herefter går turen igennem byerne Ballen, Onsted, Hvilsted, Torrild, inden turen går tilbage mod Odder, hvor der igen i år vil være mål på Vestermarken.

Der bliver masser af godt cykelløb af se, når flere hudrede ryttere i alderen 9-70 år, indtager vejene omkring Odder.

I junior klassen, køres 8. og næst sidste afdeling af DEMIN junior cup. Foruden point til cup’en, er det også en af de sidste chancer for rytterne, for at vise sig for junior landstræner Michael Berling, inden han om kort tid skal udtage rytterne til VM i Østrig senere på måneden.
Førertrøjen sidder pt. på Jacob Hindsgaul Madsen fra Team Herning CK Junior PB Look, men de nærmeste forfølgere ligger tæt på Madsen i den samlede stilling.

I H40, H50 og A-klassen afvikles der også cup, når 3. afdeling af XTREME Cup skal afvikles. Cup’en i A-klassen føres øjeblikkeligt af Silas Zacharias Clemmesen fra Team Herning CK Elite PB Look, der efter en 2. plads i Søndagsløb i Kolding overtog førertrøjen. Også her er stillingen tæt, og førertrøjen kan nemt skifte ejermand i et løb, hvor også flere svenske ryttere har meldt deres ankomst.

Kvickly Odder løbet har tidligere haft vindere som Mogens Frey, Verner Blaudzun, Bo Hamburger, Jan Erik Østergaard, Alex Rasmussen, Michael Skelde, Søren Kragh Andersen, Michael Reihs og senest Aske Louring Vorre. Hvem der skal skrives ind som den næste vinder, finder vi ud af på lørdag.

Første start sker kl. 10.00, mens A-klassen starter deres løb kl. 12.00, og forventes at have opløb omkring kl. 15.30. Junior klassen starter kl. 12.10, og forventes opløb omkring kl. 15.00.

Vi ses til cykelløb i Odder.

Se mere om Kvickly Odder Løbet her.

Løbet afvikles den 15. September
Lokation: Vestermarken, 8300 Odder