Foto: Vifra

Klubmesterskab

12-09-2018 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Sæsonen er ved at rende på hen, og om lidt blir’ her stille. Kun få løb tilbage på løbskalenderen, men blandt dem, er årets to vigtigste løb.
Så vil nogen måske tænke – ”Det er VM”, men nej mine damer og herre. Det er langt vigtigere ting der er på højkant, nemlig KLUBMESTERSKABERNE i enkeltstart og linjeløb.

Jamen, hvornår er det?

ENKELSTART
Klubmesterskaberne i enkeltstart afvikles på tirsdag den 18. september – FØRSTE START kl. 17.00
Mødetstedet er som altid hjørnet ved Højvænget/Rørthvej.
De største stjerner er de første på startrampen, dvs. at der startes med U11, derefter U13, U15 osv.

KOM I GOD TID!!!

Enkeltstarten afvikles efter samme regler som almindelige cykelløb. Dvs. tempo cykler, pladehjul, tempo styr mv. kun er gældende i de klasser, som det også vil være til almindeligt cykelløb. Det samme gælder med cyklens mål.

Der startes udfor Rørthvej 100, hvorefter ruten går af landevejen ud mod Saxild.

Vendepunkt
4km ( 8km i alt) – Bagergaarden i Saxild: U11
7km (14km i alt) – ”Trekanten” Rude Havvej/Kystvejen: U13, U15
10km (20km i alt) – Transformerstationen før Norsminde v/Næsvej: ALLE ANDRE KLASSER

Rekordpokal
Ud over klubmesterskabet i de enkelte klasser, cykles der også om en rekord pokal. En for drenge, en for piger, og en for senior.
Drenge: U15 kører faktisk tid, mens U13 fratrækkes 1 minut fra faktisk tid. U11 har ikke nogen pokal.
Piger: U15P kører faktisk tid, mens U13P fratrækkes 1 minut fra faktisk tid. U11P har ikke nogen pokal.
Senior: A kører med faktisk tid.
B fratrækkes 1 min.
C, D, H og U19 fratrækkes 2 min.
U17 fratrækkes 3 min. fra faktisktid.

LINJELØB
Årets klubmesterskab i linjeløb afvikles lørdag den 6. oktober.

Løbet afvikles på den velkendte rute, men start og mål ved Saxild Skole.
Ruten er Rudevej-Rudehavvej-Kystvejen-Rudevej.

Start kl. 11.00, men KOM I GOD TID!!!!

Klasser
Der cykles i alle klasser fra U11-A, samt de ekstraordinære klasser som Formandsklassen, Speakerklassen, Blomsterpigeklassen, Førerbilsklassen, Trænerklasser, Sportsdirektørklasser, Mekanikerklassen, Forældreklassen osv.

Der går vilde rygter om at Heidi Thielmann går efter ”The Dobbelt”. Rygter fortæller at hun siden sommerferien har været i vindtunnel flere gange for at optimerer alt hvad der kan optimeres. Dette har fået Arne til at gå i tænkeboks, og han forventes at præcenterer en ny og mere aerodynamisk frisure til enkeltstarten. Alt er på spil i denne klasse, hvor kun det øverste trin på skamlen tæller.
I bestyrelsesklassen har Brian Hermansen ved flere lejligheder udråbt sig selv, som sten sikker vinder. ”Hvem kan slå mig?” kan man stadig hører ham sige. Men hvem ved hvad Mickael Jørgensen og Anne-Dorthe Henriksen har i ærmet.
Og hvad med Webmaster-klassen, vil Martin komme længere end Bagergaarden i Saxild?

Hos licensklasserne er kampen om medaljerne altid åbne. Små favoritåbningerne kan ses i flere klasser, men erfaringer viser, at intet er afgjort før den fede dame har sunget.

Der forventes STORT fremmødes i samtlige klasser til begge mesterskaber, hvor et års håneret står på spil.

Vel mødt til klubmesterskaberne i enkeltstart og linjeløb!

19-05-2019 Tour de Himmelfart: Hver fjerde deltager er pige
12-05-2019 Ruterne til Tour de Himmelfart 2019
02-05-2019 Dansk UCI weekend 4 og 5 maj
28-04-2019 Kel-Berg GP Herning med Team OK Kvickly Odder og debutant på 15. pladsen
28-04-2019 Aftensmad til TDH onsdag aften d. 29-5
28-04-2019 Dinner Wedensday evening
23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.

Trek Cross