Foto: Odder Cykel Klub

U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019

21-11-2018 af Bestyrelsen / mmj
Vi er utrolig stolte af vores talent arbejde i Odder Cykel Klub i mere end 20 år har vi fosteret talenter til både Continental hold & senere World Tour.
Vi starter allerede på U17 niveau, Junior team & vores U-23 team.
”Næste skud på stammen bliver bronzemedalje vinder fra Junior DM i Nysted på Lolland 2018, Niklas Spilcker Jacobsen som vi er utrolig stolte af at få i stalden til 2019 sæsonen” Udtaler bestyrelsen i Odder Cykel Klub, som er meget glade for at præsentere den første nye rytter til et spændende team i 2019.
Det er vigtigt for os i odder er at rytterne ikke bare søger A-licens fordi de kan, men får den rette udvikling og får muligheden for at udvikle sig i den fart det passer dem, vi er sikker på Niklas kommer til at følge med i A-klassen og senere kører med om sejrene i efterårsløbene.
Vi har set igennem tiderne at mange rytter har startet der professionelle karriere i Odder og det er vi utrolig stolte af, hvis vi bare skal nævne nogle af dem, så er der Mads Christensen, Jakob Kodrup, Christian Moberg, Christoffer Juhl Jensen, Torkil Veyhe, Steffen Munk Christensen, Jonas Vingegaard, Kasper Asgreen og Thomas Edemand som alle har trådt deres karriere i gang i Odder Cykel Klub.
Vi forsætter med at satse på Junior og U-23 rytter og Niklas er virkelig en god rytter, som vi skal forme på den måde vi mener er rigtigt for ham.
Christian Moberg kommer til at stå få Niklas træning og deres tætte arbejde skulle gerne gøre at han er klar på at tage et skridt op til konti niveau i løbet af 1 år. Niklas store drøm er selvfølgelig ligesom de fleste unge drenge at blive professionel.
”Hvis man vinder medalje til Junior Dm er man helt klart et talent, derfor ser jeg en kæmpe fremtid i Niklas, vi skal arbejde målrettet og realistisk. Han kommer helt sikkert til at kører stærkt de næste mange år og jeg glæder mig held vildt til at se hans udvikling” Siger Træneren Christian Moberg Jørgensen

Niklas Glæder sig til at tage skridtet op i Elite rækkerne og drømmer om at komme på conti hold allerede fra næste sæson (2020) og som mange andre unge talenter drømmer han om en karriere på World Touren.

Bestyrelsen i Odder Cykel Klub er meget glade for at præsentere den første nye rytter til et spændende team i 2019.

18-12-2018 Team OK Kvickly Odder samling d. 15 og 16 december
21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019