Foto: Odder Cykel Klub

Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.

14-04-2019 af
Lørdag var der ”blæst” til løb i Hedensted/Tørring hvor der i A klassen var stor deltagelse fra de hjemmelige Contihold, så der blev derfor givet maks gas fra km 0… i finalen har vi Mads Andersen med helt fremme, hvor der skulle køres om podiet og Christian Bahr i en gruppe kort bagved, Mads bliver nr. 8 og Christian kommer ind på en 18 Plads.
I B Klassen var drengene som altid dominerende, men rammer på dagen ikke helt de rigtige udbrud. men til trods for det, bliver Thomas Decker 4. de andre kommer fint igennem, men desværre lige uden for pointene.
Søndag var løbet flyttet små 10 km væk til byen Vonge, hvor Give Cykelklub var værter.
I A klassen var der som ved lørdagens løb mange stærke teams til start. dette betød høj fart på de små veje. På løbes 5 omgang ud af 7 slipper en gruppe på 14 mand afsted hvor teamet desværre ikke var med, men resolut får teamet samlet sig i front af feltet og henter alene det stærke udbrud med kun 3 km til mål. I Finalen bliver Christian Bahr bedste mand som nr. 11, Hellemose nr. 19, de øvrige stærkt fightende teamryttere i feltet kort efter. rigtig flot teamwork..
I B klassen var det tydeligt at den stod på revanche fra lørdagens løb, hvilket de i den grad også fik…. Efter flot kørsel af alle, kommer Søren og Thomas med i det afgørende udbrud, hvor de helt suverænt kører sig til en flot 1 og 2 plads. Søren kommer alene til mål, og Thomas vinder spurten i udbruddet, som kommer ind 24 sekunder efter….
Næste opgave bliver i påsken hvor teamet skal køre 3. dage i nord.

24-07-2019 HUSK - Hads Herred Rundt 2019 d. 31-7
24-06-2019 Fantastisk resultat af Team OK Kvickly Odder