Kasper Thustrup danmarksmester

31-08-2003 af Martin Kajberg Jensen
Odder Cykel Klub fik i dag en Danmarksmester i cykling da Kasper Thustrup sejrede i ungdomsklassen. De øvrige Odderryttere klarede sig også flot i ungdomsklassen, da Jacob Kodrup blev nr. 9 og Christian Jørgensen nr. 17. Kristian Lau kom ind lige efter feltet, og Bo gennemførte i flot stil.
Kasper's sejr blev grundlagt på 2. af 6 omgange, da han kom af sted i et udbrud. Næsten alle ryttere var ungdomsryttere der var rykket op i juniorklassen, så det var et stærkt udbrud, der kom af sted. Kasper stak af sted fra gruppen 1000 meter før mål og holdt hjem i flot stil.

Ved DM i cykling for børn og unge fik Odder fine placeringer.
I ÆD-rækken kørte Jonas Søndergaard en meget flot bronzemedalje hjem til Odder Cykel Klub i enkeltstart. Jonas kom ind i samme tid som nr. 2, men da reglerne siger, at den af de to ryttere, der starter først, får den bedste placering. Og dermed måtte Jonas nøjes med 3. pladsen. Der var 112 ryttere til start.
I linieløbet søndag kom Jonas i top 10 med en 9. plads i ÆD-A. I linieløbet for ÆD-B fik Rasmus Urbak en flot 7. plads. I MD-rækken fik Odder to ryttere i præmierækken. Martin Søndergaard med en placering som nr. 15 og Søren K. Kristensen en placering som nr. 17. I MD-rækken deltog 72 ryttere i enkeltstarten.I linieløbet for MD-A kom Martin og Søren med førerfeltet hjem, men blev
placeret lige uden for præmierækken. I linieløbet for MD-B spurtede Andreas Urbak sig til en flot 2. plads.
I yngste pige var Odder Cykel Klub tæt på endnu et mesterskab, da Line Belling Sørensen blev nr. 2.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017