Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

10 nationer klar til Tour de Himmelfart

27-05-2019 af Flemming Kajberg Leth Jensen
Om få dage går det løs med Tour de Himmelfart 2019. Igen i år er der stor tilslutning til løbet med hele 740 ryttere, der skal dyste i 12 forskellige klasser, på vejen omkring Odder. Ryttere fra Italien, Holland, Belgien, GBR, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige, Finland og Estland kommer til at dyste om præmier og førertrøjer når det på torsdag går løs med 1. etape.

Årets største felt bliver U19 klassen hvor 155 ryttere har meldt deres ankomst, og som skal dyste om de tre trøjer, samt holdkonkurrence.
Den firdobbelt vinder af løbet, og forsvarende mester i U19 klassen, hollandske Enzo Leijnze kommer ikke til start i år. Så de danske ryttere skal kigge andre veje, når de skal holde øje med de udenlandske ryttere, hvor der igen i år vil der blive hård konkurrence om den samlede sejr.
Flere danske ryttere kan løbe af med den samlede sejr, og bud på disse kunne være den danske mester Frederik Wandahl, der traditionen tro klare sig godt ved Tour de Himmelfart, og plejer at være garant for etapesejre. Andre bud kunne være Willian Blume Levy der i år bl.a. har vundet juniorudgaven af Flandern Rundt, mens Tobias Lund Andresen, Andreas Byskov Sarbo og Frederik Erringsø alle har internationale sejre på cv’et. Også en Robin Juel Skivild bør man holde øje med i denne klasse.
Hvis vi kigger mod udlandet, kunne norske Sakarias Koller Løland være et godt bud, på en god samlet top placering. Løland har haft et flot forår med flere top 10 placeringer, bl.a. i junior udgaverne af Kuurne-Brussel-Kuurne og Gent-Wevelgem.


Hos U19 pigerne vil det blive stort internationalt felt på hele 81 ryttere der skal kæmpe om sejren. Ryttere fra hele 8 forskellige nationer skal forsøge at løbe med sejre i denne klasse, som nok er en af de mest åbne klasser ved årets Tour de Himmelfart, og hvor der forventes cykelløb i høj international klasse.
3 dobbelte nationale mestre er til start, da danske Mie Saabye, svenske Julia Borgström og norske Silje Mathiesen alle tre er mestre i både enkeltstart og linjeløb.
Flere større hold fra både Danmark, Belgien og ikke mindst Holland kommer til start, hvor en af favoritterne er det hollandske stortalent Maud Reijnbeek, der har vundet løbet to gange tidligere.
Kom og vær med når Tour de Himmelfart afvikles fra 30. 31. Maj og 1. Juni.

Vi glæder os til en fantastisk cykelfest i Odder!


10 seneste nyheder:
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer
13-09-2020 Klubmesterskaber Linjeløb
02-09-2020 Jeppe Andreasen udtaget af landsholdet til etapeløb i Schweiz
28-08-2020 Spændende job – Klubben har brug for dig
25-08-2020 Resultater klubmesterskab i enkeltstart
23-08-2020 Klubmesterskaber
14-08-2020 Nyhedsbrev august 2020
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross