Foto: Odder Cykel Klub

Succes for Team OK Kvickly Odder Elite

20-06-2019 af
Team OK Kvickly Odder Elite bliver ved med at levere flotte resultater i ind og udland – senest i Belgien og ved nationale DENIM Cup.

I pinsen var teamet en tur i Belgien for at deltage i UCI 1.2 løbet Memorial Van Coningsloo og samtidige køre to klassiske kermesseløb.

Fredag i pinsen stod den på det første kermesseløb i byen Belsele-Waas - Andreas Brandt Aidel fik vist sin store styrke frem og kan køre solo de sidste omgange til sikker sejre. - Mads Andersen bliver 10, Asbjørn Hellemose og Frederik Lund komme også ind i top 20.

Næste opgave på turen var det stærkt besatte UCI 1.2 løb Memorial Van Coningsloo, i alt skulle køres 179 km på en kuperet rute med start i Wevre og mål i byen Bonheiden.
Løbet er meget hektisk men ender til sidst med at et næsten samlet felt kommer ind på de små omgange i Bonheiden - Oliver Knudsens viser igen sine gode evner til at placere sig rigtige i finalerne og kommer ind på meget flot 13 plads i det stærke felt– Mads Andersen, Asbjørn Hellemose, Andreas Brandt, Frederik Lund kom ligeledes med feltet ind. (Vinder bliver den belgiske U23 mester Gerben Thijssen)
Inden teamets vendte hjemover stod den på nok et kermesseløb i byen Bottelare. Andreas Brandt Aidel havde igen fart i stængerne og kommer ind på en flot 3. plads, Andreas Zimmer kommer en ind på 15. plads.

2# DENIM Cup Nyborg
I den forgangne weekend skulle der køres 2. afd. af den nationale DENIM Cup. Med 10 mand til start var teamet top motiveret på at følge op på det flotte resultat fra første afd. (GP Herning).
Løbet blev kørt på den altid udfordrende rute omkring Ørbæk/Nyborg - der blev konstant angrebet fra alle hold men ingen udbrud for en afgørende betydning, (dette bevidner at der et meget højt niveau blandt de mange DCU teamet). Løbet skal derfor afgøres i en massespurt hvor Mads Andersen spurter sig til en meget flot 8 plads.. en placering der også er den bedste for en ikke Conti rytter – Mindst lige så flot bliver Christian Bahr nr. 13, Asbjørn Hellemose nr. 14 Andreas Brandt Aidel nr. 24, Andreas Zimmer 36 og Oliver Knudsen nr. 67 alle i samme tid.

Det var kun Team Coloquick der også kunne præstere 3 mand i top 15.

I DENIM cuppens samlet stillingen indtager Mads Andersen en samlet 6 plads hvor også Christian Bahr og Hellemose er at finde på listen som nr. 23 og 25.

Se den samlet stilling her: https://www.cyklingdanmark.dk/dcucup/samlet-stilling/

Fra første samling har det været team Ok Kvickly Odders store målsætning at klare sig godt i den nationale DENIM Cup - Det er lykkes 100% via stærkt holdarbejde. De flotte resultater og teamarbejde er heller ikke gået ubemærket hen ved de etableret Continental teamets og deres sportschefer :-)

Der restere to afdelinger af cuppen - næste afd. er i Holbæk den 11 August og finalen er på Amager den 14 september.

Næste store opgave for teamet bliver den 22 juni hvor der på Lolland skal køres U23 DM og den efterfølgende weekend i Esbjerg skal køres Elite DM.

27-10-2019 Klubfest 2019
22-10-2019 Dagsorden til ordinær generalforsamling 2019
22-10-2019 Team OK Kvickly Odder rytter til ColoQuick!
05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb
05-10-2019 Henvendelse