Foto: Odder Cykel Klub

Til alle medlemmer i Odder Cykel Klub

24-05-2020 af Bestyrelsen
Det er tydeligt for alle, at vores 2020 sæson bliver voldsomt anderledes end planlagt hen over vinteren, på grund af Covid-19 situationen.

Derfor denne information. Vores største budgetterede indtægtsposter i 2020, fra de to største arrangementer vi har, Tour De Himmelfart og Byfesten, er væk med et penselstrøg. Over halvdelen af vores samlede udgifter er allerede afholdt som f.eks. tøj, træningslejre og teamregistreringer. Dette betyder, at alle aktiviteter er sat på hold, udlæg og udgifter SKAL godkendes af bestyrelsen, FØR de afholdes.

Når sæsonen går i gang, vil der ikke være startpenge til vores eget Kvickly Odder Løb (hvis det kan afholdes), betaling for udenlandsture bliver med 100 % egenbetaling og alle øvrige startpenge og tilskud til de to teams vil være annulleret.

Aftalt tilskud på 1500 kr. for dem som har været i Calpe, er som lovet tilskrevet på Myock kontoen.

Der vil blive opkrævet kontingent, og ALLE skal sørge for at få Myock kontoen til at være i nul straks, så kan I være med til at sikre vores likviditet og vores fremtid.

For at det hele ikke skal være surt og trist, kan I allerede nu, glæde jer til klubfesten. Bestyrelsen har besluttet, at klubfesten bliver med det sædvanlige tilskud.

Vi ser nu frem imod 2021 sæsonen og lover, at vi vil gøre alt, der står i vores magt, for at vi kan videreføre vores arbejde med talentudvikling.

Hilsen Bestyrelsen

24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer