Foto: Odder Cykel Klub

Nyhedsbrev august 2020

14-08-2020 af Bestyrelsen / TK
Sommerferien er ved at være overstået, men ikke meget er som det plejer at være. Vores ryttere har ikke haft mulighed for at gøre det, man som cykelrytter helst vil, nemlig at deltage i løb. Heldigvis fik de muligheden til Randers Bike Week, som til gengæld var fint besøgt og hvor vores pige og drenge gjorde sig flot bemærket.

Nu håber vi så, at der bliver mulighed for at afvikle de løb der er planlagt i den forlængede sæson, afsluttende med 3 dage i Nord fra den 16.-18. oktober.

Klubmesterskab
For ikke at presse alt for meget sammen, har vi valgt at afvikle klubmesterskaberne i august, det bliver:
• Enkeltstart tirsdag den 25. august kl. 17.00 ved indkørslen til Højvænget som vi plejer.
• Linjeløb lørdag den 29. august kl. 11.00 ved Saksild Skole – ganske som sædvanlig.

Der kommer nærmere info ud om de to klubmesterskaber - i år med tilmelding til enkeltstarten.

Arrangementer og økonomi
Vi har ikke haft nogen arrangementer som vi plejer - hverken Tour de Himmelfart eller Byfest. Det har som bekendt betydet, at bestyrelsen måtte stoppe al aktivitet på både team- og klubniveau indtil vi havde et overblik over de økonomiske konsekvenser.

Steen Halle har været aktiv i søgning efter Corona-midler og det er helt fantastisk, at vi fra Aura energi, som tidligere skrevet, har modtaget 50.000 kr. i direkte støtte og 5.000 kr. til vort hvervearrangement i juni.

Herudover har vi nu også fået en rigtig stor støtte fra DIF/DGI Coronapuljen på 108.000 kr. – det er rigtig meget mere, end vi havde turdet drømme om.

Derfor bliver der igen mulighed for, at vi kan give klubtilskud til sportslige arrangementer i de forskellige grupper og teams i den resterende del af året.

Ændringer i bestyrelsen
Desværre har Mickael Moberg af personlige og arbejdsmæssige årsager valgt at fratræde sit hverv som kasserer, med omgående virkning og samtidig stoppe med sine øvrige gøremål i klubben. Det er vi i bestyrelsen rigtig kede af. Mickael har være en kæmpe del af klubbens aktiviteter i mange år, faktisk siden 1996, og uden Mickael havde vi ikke haft et TdH-arrangement i den klasse som vi har. Vi kan ikke takke Mickael nok i et nyhedsbrev, så vi håber ved en kommende lejlighed, i fællesskab at kunne give Mickael den fortjente tak, for en ufatteligt stor indsats for vores klub.

Som følge af ovenstående har bestyrelsen besluttet, at supplere sig med vor suppleant Anne-Dorthe, som indtræder i bestyrelsen frem til generalforsamlingen i slutningen af oktober. Frem til generalforsamlingen vil bestyrelsen varetage kassererhvervet og der bliver så valgt en ny kasserer for 1 år.

Sæt kryds i kalenderen
Nu ser vi frem til at nyde resten af sæsonen, og som det sidste skal vi have alle til at sætte 2 kryds i kalenderen, nemlig til generalforsamling den 27. oktober og inden da klubfest på den sidste lørdag med sommertid, den 24. oktober hos Bondes Mad.

Mange sommerhilsner Bestyrelsen / TK

24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer