Foto: Odder Cykel Klub

Spændende job – Klubben har brug for dig

28-08-2020 af Bestyrelsen
Som du sikkert har læst i sidste nyhedsbrev, er der snart generalforsamling (27. oktober), og her skal vi have fundet en ny kasserer og også gerne 1-2 nye bestyrelsesmedlemmer. To spændende og meget vigtige stillinger for, at vi fortsat kan have en god ledelse og drift af klubben.

Kassereren er en del af bestyrelsen og holder styr på klubbens økonomi. Man behøver ikke have en regnskabsmæssig eller økonomisk uddannelse, men skal dog have god talforståelse og være struktureret. Kassereren står for regnskab og bogføring, men tjansen kan også deles mellem to personer, der kan arbejde godt sammen, hvor den ene står for bogføring (og ikke er medlem af bestyrelsen) og den anden er kasserer og medlem af bestyrelsen.

Vi skal også have nogle flere bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen leder klubben og tager beslutninger omkring klubbens drift, økonomi og overordnede aktiviteter. Vi vil gerne have en bestyrelse med personer med forskellige kompetencer. Som eksempler på kompetencer, vi har brug for i bestyrelsen, kan nævnes en udadvendt person, der vil stå for sponsorarbejdet, pleje af sponsorer, skaffe nye sponsorer og lignende. En person med IT kompetencer det vil stå for drift og vedligeholdelse af en ny hjemmeside og et nyt IT-system (klubmodul). En der er god til at markedsføre klubben på sociale medier, hjemmeside, aviser osv. En der kan stå for at arrangere vores store cykelløb – Tour de Himmelfart, Kvickly Odder løbet, Hads Herred rundt. En der er god til at arrangere og koordinerer klubaktiviteter (træningslejre, sociale arrangementer osv.).

Hvis du helst ikke vil være i bestyrelsen, men gerne vil være tovholder på en af klubbens store og vigtige aktiviteter i 2021, så sig endelig til. Det kunne f.eks. være tovholder på Tour de Himmelfart 2021 eller leder af vores team(s) i 2021.

Arbejdet er ulønnet, så vi gør det fordi vores hjerte brænder for Odder Cykel Klub, og fordi vi synes, det er sjovt og ønsker at gøre en forskel for klubbens medlemmer.

Hvis du er interesseret eller har spørgsmål så kontakt endelig formanden (Torben Kristensen) eller næstformanden (Steen Halle).

04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer