Foto: Joachim Friis

Jeppe Andreasen udtaget af landsholdet til etapeløb i Schweiz

02-09-2020 af Sebastian Andersen
Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre Jeppes udtagelse til det schweiziske UCI-etapeløb GP Rüebliland. Jeppe som til dagligt kører for U19-holdet, Team Vifra-Kvickly Odder, har arbejdet benhårdt på at komme sydpå, siden vintertræningen gik i gang. Et arbejde som nu bærer frugt.

Desværre er holdets egen UCI-kalender gået i vasken grundet coronakrisen. Derfor er holdets sportsdirektør, Sebastian Andersen, ”ovenud glad i låget” for at sende Jeppe afsted med landsholdet, til et terræn som passer ham godt.

Andersen udtaler nemlig: ”Jeppe er en verdensklasse rytter og har det sjovest når det går op ad. Det så vi på vores træningslejr i Calpe. Jeg håber derfor at han nyder at komme sydpå til et etapeløb, som ikke har andet end bjerge. Jeg ser det derfor som en oplagt mulighed for Jeppe at vise sig frem”.

Jeppe selv, er en smule mere beskeden omkring turen og udtaler kort ”jeg glæder mig”.

Et svar som på mange måder er sigende om Jeppe. Han taler nemlig med benene. Vi glæder os derfor til, at se Jeppe tale de andre på plads i Schweiz.

Vi ønsker Jeppe en god tur og et held og lykke med løbet.

Sidste års vinder af løbet er Quinn Simmons, som nu kører for Trek-Segafredo, hvor også den danske verdensmester, Mads Pedersen, kører.

24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer