Foto: Odder Cykel Klub

Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her

26-10-2020 af Bestyrelsen
Som I alle nok har hørt, er regeringens coronarestriktioner ændret igen. Vi kan heldigvis stadig holde vores generalforsamling på tirsdag.
Kulturministeriet har opdateret vejledningen for foreningsaktiviteter på deres hjemmeside og skriver bl.a. følgende "Der er ikke ændringer til det store forsamlingsforbud. Det vil derfor stadig være muligt at gennemføre idrætsarrangementer, koncerter, konferencer mv. på op til 500 deltagere, hvis deltagere eller publikum i al væsentlighed sidder ned på faste pladser med retning mod en scene, bane, biograflærred eller lignende."

Vi overholder naturligvis myndighedernes retningslinjer, så det betyder, at stolene vil være på rækker med front mod dirigenten, og bestyrelsen og evt. talere. Man bedes have mundbind på, når man møder, og indtil man sidder ned på sin plads. Når man har fundet sin stol, er det ens faste plads under generalforsamlingen. Når man sidder ned, må man gerne tage sit mundbind af. Der vil ikke blive serveret mad eller drikke under generalforsamlingen. Har man et længere indlæg, skal man gå op til dirigenten og tale ud mod forsamlingen (så der er behørig afstand til "publikum"). Der vil være sprit i lokalet, og vi opfordrer alle til at spritte hænder og undgå håndtryk og krammere.

Vi er glade for, at vi med disse tiltag kan afholde vores årlige generalforsamling.

Vi glæder os til at se jer - og husk hvis I ikke kan komme, må I meget gerne give en, der kommer, eller bestyrelsen fuldmagt til at stemme for jer (se opslag på hjemmesiden af 18. oktober om fuldmagt).

02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer