Ny hjemmeside

27-02-2004 af Web-Teamet
Odder Cykel Klub er i dag gået i luften med en ny hjemmeside. Da det er to år siden at den forrige blev lavet, så var tiden inde til at friske siden lidt op.

Hovedstrukturen er den samme som den forrige hjemmeside, med topmenuen, som indeholder alle hovedafdelinger i klubben. Alle underpunkterne kommer så frem i venstre menuen.

Tre nye punkter er kommet til på topmenuen. Det drejer sig om "Klubben", som indeholder baggrundsoplysninger om klubben.
"TDH" (Tour de Himmelfart) har også fået eget punkt på menulinien. Her kan alle informationer om Odder Cykel Klubs store internationale løb findes. Sidste nye punkt er "MyOCK", hvor i første omgang alle ryttere i klubben har adgang vha. eget brugernavn og password. Under MyOCK kan rytterne bl.a. opdatere deres rytterprofil, se adresseliste og meget snart vil det også være muligt at tilmelde sig til cykelløb via hjemmesiden.

Alle ryttere der endnu IKKE har fået et brugernavn og password til MyOCK, kan få det udleveret, ved at sende en mail til webmaster@oddercykelklub.dk.

Ellers er der en række nye funktioner, såsom bedre billedevisning og snart kommer der køb/salg side, hvor man selv kan indtaste køb eller salg direkte på hjemmesiden.

Der vil i starten være en del sider, der er under konstruktion, men de skulle gerne komme på hjemmesiden i løbet at de kommende måneder. Samtidig kan der være fejl på enkelte sider her i starten. Støder du på sider der ikke virker, så send en mail til webmaster@oddercykelklub.dk og fortæl hvilke link der ikke virker.

Evt. spørgsmål om hjemmesiden samt ris/ros og gode forslag kan sendes til:
webmaster@oddercykelklub.dk.

24-05-2020 Til alle medlemmer i Odder Cykel Klub