Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Ungdomsrytterne igen med i forreste række

12-04-2004 af Flemming Kajberg Jensen
Skive bød i dag velkommen til årets andet cykelløb, da de med strålende solskinsvejr arrangerede løb lidt nord for skive.
Ungdomsholdet var igen med til at dominere ungdomsklassen som skulle køre 72 km. Charlie Køhler kom hurtigt på første omgang med i et 4-mandsudbrud. De arbejdede godt sammen og holdt hele vejen til mål. Her spurtede han sig ind på en flot 3. plads. Fire minutter efter kom hovedfeltet til mål, her vandt Kristian Lau Thomasen spurten klart, med en cykellængde ned til den næste. Jonas Søndergaard var også at finde langt fremme i spurten, da han blev 3. Dermed blev Kristian nr. 5 i løbet, og Jonas nr. 7. Rasmus Urbak og Bo Porsgaard Pedersen var at finde i hovedfelt, hvor de kom ind blandt de forreste, men dog uden at blive placeret.4. plads til Brian Henriksen
I B-klassen var Joakim Steen, Jens-Peter Rasmussen, Brian Henriksen, Christian Pedersen, Casper Foldager og Flemming Kajberg Jensen til start. Midt på første omgang kom en 7-mandsgruppe af sted, og heriblandt befandt Brian Henriksen sig. Gruppen holdt til mål, og her blev Brian nr. 4. I næste gruppe kom Christian Pedersen, og spurtede sig ind på 13. pladsen. Joakim Steen og Jens-Peter gennemførte løbet. Flemming udgik på sidste omgang, mens Casper Foldager udgik på første omgang, efter at have været impliceret i et mindre styrt.

Jesper Olesen var igen at finde blandt de præmietagende ryttere, da han fik spurtet sig ind på en 9. pladsen i C-feltet.

Henrik Jensen og Per Juel-Jensen var til start i begynderklassen. Her kom de begge med feltet hjem og gennemførte løbet, dog uden at komme i præmierækken.

I H40 var der både sæson debut, og cykelløbs debut til de to herre Dan Prangsgaard og Torben Søndergaard. De fightede begge flot og fik gennemført løbet.

I Ældste drenge var Anders Leick, Kasper Rosenberg, Kasper Sørensen, Søren Kolkjær Kristensen og Martin Søndergaard til start, de kæmpede alle flot, og gennem førte alle i fin stil.

Andreas Urbak, Nikolai Mondrup Jensen, Mads Prangsgard og Christian Vestergaard var på startlisten i mellemste drenge. Christians løb fik dog hurtig en slutning da han måtte en tur i asfalten på første omgang, dog kun med småknubs til følge. Ellers kørte de andre et flot løb, hvor de i store dele af løbet var at finde i den forreste del af feltet. Dette gjalt desværre ikke, da der skulle køre om præmier. Så desværre ingen præmier til Odders drengeryttere i denne omgang.

Se alle resultater fra Skive her
Se billeder fra Skive her


10 seneste nyheder:
24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder
17-09-2017 Louring Vorre vandt Kvickly Odder løbet
16-09-2017 Kvickly Odder løbet afvikles søndag
10-09-2017 Kør Kvickly Løbet og vind solbriller fra Bliz
08-09-2017 Jesper Stærmose er død
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross