2 præmier i A-klassen

18-04-2004 af Odder CK Elite
For største delen af Odders Elite, var dagens løb i Esbjerg det første løb på dansk grund i denne sæson. Der var derfor set frem til dette løb. holdet måtte dog starte med en mand mindre, i det svenske Peter Lundblad måtte melde fra pga. sygdom.

I Esbjerg startede feltet ud i godt vejr - 13C og let skyet - og allerede på første omgang fik løbet sin afgørelse. Morten Mikkelsen var med til at starte et 6 mandsudbrud efter kun få km. Kort tid efter kom flere små grupper afsted og dannede en 15 mands forfølger gruppe. Her kom Lars Werenberg med, da han kørte alene op som sidste mand. Da feltet ikke var meget større end 30 mand og uden enighed - fik udbryderne hurtigt opbygget et solidt forspring, samtidig med at de 2 front grupper smeltede sammen. Så satte regnen ind i det vestjydske og temperaturen faldt til 6C. Med 45 km igen blev frontgruppen slittet op igen. 10 mand kom fri, men Lars og Morten sov - og da regn og kulde havde sat sit præg på rytterene - kæmpede Lars og Morten en forgæves kamp for at få kontakt til de forreste igen. Til sidst blev det en kamp for alle, om at holde varmen og komme hjem under bruseren. Morten og Lars kom ind i sammen som hhv. nr 14 og 17. Nede i det slagne felt faldt flere og flere ryttere fra efterhånden som regnen satte ind. Men både Jonas Fredborg, Jacob Koch og Mads Madsen viste at både form og motivation er klar næste weekends Post Cup i Odder, da de alle kom igennem løbet.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017