Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

7. plads til Charlie i hård etapeløb

23-05-2004 af Bo Porsgaard
Ungdomsholdet havde set meget frem til årets Tour de Himmelfart, og det så også meget godt ud da prologen var kørt torsdag formiddag.
I gadeløbet var Charlie Køhler, Kristian Lau Thomsen og Jonas Søndergård med helt fremme i det fine selskab, mens Bo Pedersen sad i anden gruppe. Rasmus Urbak og Christian Elbæk sad lidt længere tilbage, men kørte også et flot gadeløb. På enkeltstarten lå Charlie Køhler længe som nr. 1, men måtte tage til takke med andenpladsen, da alle ryttere var kommet i mål. Resten af ungdomsholdet kørte også meget fornemme tider ind.
Den frygtede etape fra Hou, som indeholdte nogle stærke prøvelser for rytterne, skulle vise sig at splitte ungdomsfeltet totalt. Uheldigvis sad Kristian Lau Thomsen og Charlie Køhler uheldigt i frontgruppen, da afgørelsen skulle ske. Og de kom derfor ikke med i det fem mands udbrud der kørte hjem. Jonas Søndergård og Bo Pedersen manglede lige det sidste der skulle til for at følge de forreste på grusvejene, men kæmpede sig flot igennem i en nogenlunde tid. Lige så godt kæmpede Rasmus Urbak, og Christian Elbæk sig igennem etapen.
Lørdag morgen fik ungdomsrytterne den dårlige nyhed at Kristian Lau Thomsen måtte udgå af løbet med sygdom. På dette tidspunkt lå Kristian Lau Thomsen nr. 6 i det samlede resultat. De andre ungdomsryttere skulle ud på 93 hårde km, hvor feltet skulle passere den frygtede Pederstrup stigning 7 gange. De hårde vejrforhold på etapen betød at Bo Pedersen, Jonas Søndergård, Rasmus Urbak og Christian Elbæk måtte udgå af løbet efter ca. halvdelen af etapen. Mens de andre ryttere var stået af, viste Charlie Køhler sit vikingehjerte, og kæmpede flot og kom med forrest i feltet. Med flere fremstød forsøgte Charlie at komme af sted fra de forreste, hvilket dog desværre ikke lykkedes. Så Charlie kom hjem med det forreste i classementet, og fik en flot 7. plads i det samlede klassement.
Det lykkedes dog der imod for Charlie at vinde den første bjergspurt, og blive nr. 2 i den næste. Dette bragte ham op på en samlet 3. plads i bjergkonkurrencen.
Vinder af løbet samlet blev Niki Østergård fra Horsens.


10 seneste nyheder:
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov
24-09-2017 Løbsreferat Mj Rengøringsløbet; succesen fortsætter
23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017
17-09-2017 Skjellerup hyldet på podiet i Odder
17-09-2017 Andersen og Alfred på podiet i Odder
17-09-2017 Louring Vorre vandt Kvickly Odder løbet
16-09-2017 Kvickly Odder løbet afvikles søndag
 


 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
DM / Trek Cross