7. plads til Charlie i hård etapeløb

23-05-2004 af Bo Porsgaard
Ungdomsholdet havde set meget frem til årets Tour de Himmelfart, og det så også meget godt ud da prologen var kørt torsdag formiddag.
I gadeløbet var Charlie Køhler, Kristian Lau Thomsen og Jonas Søndergård med helt fremme i det fine selskab, mens Bo Pedersen sad i anden gruppe. Rasmus Urbak og Christian Elbæk sad lidt længere tilbage, men kørte også et flot gadeløb. På enkeltstarten lå Charlie Køhler længe som nr. 1, men måtte tage til takke med andenpladsen, da alle ryttere var kommet i mål. Resten af ungdomsholdet kørte også meget fornemme tider ind.
Den frygtede etape fra Hou, som indeholdte nogle stærke prøvelser for rytterne, skulle vise sig at splitte ungdomsfeltet totalt. Uheldigvis sad Kristian Lau Thomsen og Charlie Køhler uheldigt i frontgruppen, da afgørelsen skulle ske. Og de kom derfor ikke med i det fem mands udbrud der kørte hjem. Jonas Søndergård og Bo Pedersen manglede lige det sidste der skulle til for at følge de forreste på grusvejene, men kæmpede sig flot igennem i en nogenlunde tid. Lige så godt kæmpede Rasmus Urbak, og Christian Elbæk sig igennem etapen.
Lørdag morgen fik ungdomsrytterne den dårlige nyhed at Kristian Lau Thomsen måtte udgå af løbet med sygdom. På dette tidspunkt lå Kristian Lau Thomsen nr. 6 i det samlede resultat. De andre ungdomsryttere skulle ud på 93 hårde km, hvor feltet skulle passere den frygtede Pederstrup stigning 7 gange. De hårde vejrforhold på etapen betød at Bo Pedersen, Jonas Søndergård, Rasmus Urbak og Christian Elbæk måtte udgå af løbet efter ca. halvdelen af etapen. Mens de andre ryttere var stået af, viste Charlie Køhler sit vikingehjerte, og kæmpede flot og kom med forrest i feltet. Med flere fremstød forsøgte Charlie at komme af sted fra de forreste, hvilket dog desværre ikke lykkedes. Så Charlie kom hjem med det forreste i classementet, og fik en flot 7. plads i det samlede klassement.
Det lykkedes dog der imod for Charlie at vinde den første bjergspurt, og blive nr. 2 i den næste. Dette bragte ham op på en samlet 3. plads i bjergkonkurrencen.
Vinder af løbet samlet blev Niki Østergård fra Horsens.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben