Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Flot holdindsats gav samlet 3. plads til Skov

23-05-2004 af Christian Moberg Jørgensen
Efter sidste weekends gode holdarbejde og resultater, var Odders juniorhold klar til at køre Tour de Himmelfart på hjemmebane. Holdet bestod af: Kristian Skov, Klaus Stenger, Martin Lollesgaard, Henrik Sørensen, Peter Hansen, Thomas Juul Jensen og Christian Moberg Jørgensen.
Jacob Kodrup har igen brækket sit kraveben, og kunne desværre ikke stille til start. Jacob var ellers på vej i form igen, men heldig, det har han ikke været i år. Carsten Foldager går stadig rundt med brækket hånd, og kunne heller ikke stille til start.

På prologen viste Kristian Skov rigtig god form, ved at køre ind i 3. bedste tid, kun 2 sek. Efter vinderen Johan Lindgren, Kristian Skov var bedste dansker på prologen.
Klaus Stenger kørte også en god prolog, og kom ind på en flot 14 plads. Henrik Sørensen nr. 20, Peter Hansen nr. 32, Thomas Juul Jensen nr. 43, Christian Moberg Jørgensen nr. 44, Martin Lollesgård nr. 46.
Så med Kristian Skov på 3. pladsen i den samlet stilling, vidste holdet godt hvem der skulle køres for.

I Gadeløbet var taktikken klar, der skulle prøve at få Kristian Skov i top 10. Sådan at han kunne holde sin placering i den samlet stilling.
Klaus Stenger styrtede tidligt i løbet, og måtte udgå. Der var meget vind, og en hård rute. Kristian Skov kommer ind på en 23. plads, og Thomas Juul Jensen, Christian Moberg Jørgensen og Henrik Sørensen, kommer med feltet hjem, Peter Hansen måtte slippe feltet på sidste omgang og tabte 13 sek. Martin Lollesgård tabte 25 sek. Efter gadeløbet røg Kristian Skov ned på en 8. plads i den samlet stilling, men kun 12 sek. Efter den førende svensker.

Fredag morgen var der så enkeltstart. Den var på 8,8 km, med medvind hele vejen til Hou. Kristian Skov viser igen at han er blandt de 3 stærkeste i feltet, ved at tage 2. pladsen på enkeltstarten. Den helt perfekte enkeltstart betød, at han over tog 2. pladsen i den samlet stilling, så nu var der virkelig noget at arbejde på, for hele holdet.

4. etape var en 97,8 km. lang samlet start. På rundstrækningen var der indlagt 2 pavéer med grus. Igen var taktikken at køre fuldt ud for Kristian Skov’s flotte placering i den samlet stilling. Her kørte holdet helt perfekt. De sad alle mand i første gruppe ind til målet, og der skulle hele holdet prøve at Kører Kristian Skov langt frem i spurten. Det lykkes næsten, og Kristian kommer ind på 6. pladsen, og får lidt bonussekunder. Dagens løb var den flotteste holdkørsel Odder holdet endnu har leveret i år. Alle arbejde sammen som et team, og Kaptajn Skov var meget tilfreds efter løbet. I den samlet stilling beholdte Kristian sin 2. plads, men kun 6 sek. foran den nærmeste.

5.etape (kongeetapen). 120 km ventede på en meget hård rute. Igen arbejde holdet godt. En mand kom alene af sted efter den første bakkespurt, som lige var blevet vundet af Thomas Juul Jensen, som i dag skulle prøve at tage den røde bakketrøje. Det lykkedes dog desværre ikke helt, men det blev alligevel til en flot 3. plads, i den konkurrence.
De første 5 omgange blev feltet ført an af Odder, med Martin Lollesgård, Christian Moberg Jørgensen og Klaus Stenger. Sådan at rytteren i front ikke fik for stort forspring. De 3 rytter som førte an i starten af løbet, måtte alle 3 udgå senere, men det betød ikke at Odder var færdige i løbet. De havde stadig 3 mand til at hjælpe Kristian Skov, og det gjorde de godt. Først kom svenskeren på 4. pladsen i den samlede stilling, alene i udbrud. Bagefter ham kom en 8 mands gruppe af sted, og der var der ingen Odder med. Så satte Henrik Sørensen, og Peter Hansen sig frem. De fik hurtigt kørt de 8 mand ind igen, sådan at det kun var den urørlige svensker, der var ude foran.
Ude på sidste omgang måtte både Peter Hansen og Henrik Sørensen slippe gruppen efter deres meget store arbejde i gruppen. Så nu var det op til Thomas at få kørt Kristian Skov frem til spurten. Kristian Skov kommer ind på 6. pladsen, og får igen bonesekunder. Desværre går svenskeren ude foran Frederik Johansson, forbi Kristian Skov i den samlet stilling. Odders junior hold fik virkelig vist hvorfor det bliver kaldt et Team, det var klar det bedste hold set over de 3 dage.

Kristian Skov nr. 3 i Tour De Himmelfart 2004.
Thomas Juul Jensen nr. 17 i den samlet stilling + nr. 3 i bakkekonkurrencen.
Henrik Sørensen nr. 21 i den samlet stilling.
Peter Hansen nr. 22 i den samlet stilling.


10 seneste nyheder:
31-01-2021 Regnskabsorientering 2020 - opdateret
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross