Spændende juni-juli måned for Odder's Juniorhold

03-06-2004 af Juniorudvalget
Odder's Juniorhold stiller til start i JM i holdløb i Aalborg på lørdag. Holdet består af Kristian Skov, Klaus Stenger, Henrik Sørensen og Martin Lollesgaard er reserve. De samme ryttere udgør truppen, der skal køre DM i holdløb. Dagen efter holdløbet i Aalborg, stiller holdet til start i Hanstholm, et linieløb på 115 km.

Weekenden den 11.-13. juni drager Kristian Skov, Klaus Stenger, Peter Hansen, Martin Lollesgaard, Christian Moberg og Jacob Kodrup til Holland, for at køre løb. De starter med Kriterium Ronde van Gramsbergen fredag aften, og dagen efter gælder det det traditionsrige 21e Omloop Alblasserwaard midt i Holland, et løb over 139 km langs kanalerne. Søndag sluttes der af med Bergcriterium i det sydlige Holland.
Efter hjemkomsten fra Holland, venter DM i holdløb onsdag. Fredag er det enkeltstart, hvor det bliver spændende at se hvad Kristian Skov og Klaus Stenger kan lave af placeringer. Ud over de to ryttere, kører Henrik Sørensen, Christian Moberg, Thomas Jensen, Peter Hansen, Martin Lollesgaard også enkeltstart. De får følgeskab af tre "bobler" fra ungdomsklassen, nemlig Charlie Køhler, Kristian Lau og Bo Porsgaard.
DM i linieløb køres om søndagen, og her deltager, ud over ovennævnte ryttere, Jacob Kodrup og Carsten Foldager.
Efter DM drager et hold til World Cup løbet GP Grand Prix Patton i Luxembourg. Holdet er på 5 ryttere, og på forhånd er følgende ryttere udtaget: Kristian Skov, Henrik Sørensen, Jacob Kodrup og Thomas Jensen. Sidste rytter bliver udtaget efter DM. Samtidig med World Cup løbet køres UCI løbet Sint-Martinus i Belgien, og der skal resten af truppen køre. Efter de to etapeløb fortsætter nogle af juniorrytterne deres ferie i Belgien, og slutter af i Belgien søndag den 18. juli med UCI løbet Ledegem-Kemmel-Ledegem. Jacob Kodrup tager på ferie i Italien, og skal kører Feralpi Dellese Brecia den 18/7 og Sprint Valtrompia Brecia den 25/7.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov