Thy løbet

07-06-2004 af Lars Werenberg
I Thy, der blæser det altid.... og søndagens løb var ingen undtagelse. Og
selv om sidevinden var begrænset, blev den alligevel en afgørende faktor i
løbet.
PH satte sig i start fra front og satte et hårdt tempo. Odders ryttere holdt sig fint fremme i næste række, klar til at gå med. Også den "nye" mand på holdet, Christian Pedersen, sad fint fremme. Efter den første omgang havde de mange bakker sat sine spor på rytterne, og feltet knækkede, i det relative korte sidevindsstykke. Kun Jonas og Lars kom med. Morten Mikkelsen var uheldig, da han kort før, rev skoen ud af pedalen. Med en brækket hånd er det ikke let at komme op i fart igen, og Morten var prisgivet. Da rytterne kørte ud på 4 omgang - efter 72 km, sad der 10 mand i front - med stort overtal af PH og G&M ryttere. I næste gruppe sad Lars, nu som eneste odderrytter, blandt 11-15 ryttere (der faldt hele tiden ryttere fra). Dette var situationen frem til de sidste 30 km, hvor 2. gruppe med Lars fik fat i resterne fra frontgruppen (dog uden PH og G&M-rytterene.... de sad stadig forrest). De små omgange i Thy, er måske de hårdeste i Danmark, og for Lars blev det en kamp for at overleve. På de sidste km (toppen af havnebakken) måtte Lars dog slippe. Sammen med tidl. holdkammerat John Fuglsang rullede Lars ind som nr. 17.
Jacob og Mads måtte slippe på 2. omgang. Peter kørte i Luxemborg for et svensk hold, mens Thomas O ikke startede i Thy.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov