Cup sejr til Jonas Søndergaard

20-06-2004 af Flemming Kajberg Jensen
Svendborg CC arrangerede i dag cykelløb. Løbet var ikke som tidligere år en enkelstart, men et linieløb. Vejret var de første timer regnfuldt, hvilket gik udover drengerytterne, men senere kom solen frem bag den overskyede himmel, og kunne skinne på de resterende klasser.

I ældste drenge var Søren Kristensen, Kasper Sørensen og Martin Søndergaard til start. Her blev det til en 12. plads til Kasper Sørensen.

I begynder var Per Juul til start. Per kørte et flot løb, med flere udbrudsforsøg, dog uden held. Så Per kom med feltet hjem, men desværre uden præmie.

I B-klassen var Flemming Kajberg Jensen, Henrik Bjerregaard og Brian Henriksen til start. Her blev Brian en flot nr. 10. Flemming røg af på anden omgang, mens Henrik Bjerregaard, måtte udgå allerede efter første omgang, efter at have været impliceret i et mindre styrt.

I Ungdom skulle der afvikles 4. afdeling af Tornado Cuppen. Odder stillede kun til start med 3 mand, nemlig Bo Porsgaard Pedersen, Jonas Søndergaard og Charlie Køhler.
Der skulle køres 3 omgange af 29,1 km hvilket svarede til en samlet distance på 87,3 km. Undervejs skulle der køres om spurtpræmier á 100, 75, og 50 kr. til nr. 1, 2 og 3 på første og anden omgang. Odderrytterne var veloplagte fra start, og efter første omgang kunne Jonas Søndergaard køre over stregen som den første, og dermed vinder af den første spurt. Anden omgang var det igen med en Odderrytter først over stregen, men denne gang var navnet Bo Porsgaard Pedersen der vandt, mens Jonas Søndergaard igen var lagt med fremme, og kunne sikre sig 3. pladsen i denne anden indlagte spurt.
Da rytterne gik ud på sidste omgang, stak Bo af sted med 22 km igen. Bo kørte flot, og havde en årgang et forspring helt oppe på næste 3 min. Men så tog feltet fat, og Bo blev kørt ind med 8 km. igen. Da Bo blev hentet så Jonas så sit snit til at prøve lykke, og med 4 km igen, op af løbets sidste lille stigning stak han af sted. Som et jaget bytte forfulgte af feltet, trådte Jonas Søndergaard ind på den 500 meter lange opløbsstrækningen. Med kun et lille hul, modvind på opløbsstrækningen og ét samlet hovedfelt lige efter sig, var der spænding om Jonas kunne holde sejren hjem. Men det lykkedes, og Jonas kunne dermed sikre sig sejren i 4. afd. af Tornado Cuppen. Charlie Køhler og Bo Porsgaard Pedersen kom med feltet ind.

05-10-2019 Resultater klubmesterskab i linjeløb
05-10-2019 Henvendelse