Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Post Cup

22-06-2004 af Lars Werenberg
Hvis Post Cuppen i Værløse var generalprøve på DM, så bliver det et kanon DM. For generalprøven var elendig....

Der er få minutter til start på 3. afd. af Post Cuppen, benene er smurt ind og spændt op til lir. Hjelmen er spændt og starten.......udsat på ubestemt tid. Absolut ikke den bedste start.

Årsagen er, at politet ikke er dukket op med deres motorcykelbetjente (var de mon bestilt???). Efter 20 min bliver det meddelt at starten går kl. 11.
Først køres en master omgang (20 km) og herefter køres 120 km. Det begynder at minde om Ritter Classic, men Cipo er ikke i syne.

2 min i 11, dukker 1 betjent pludselig op, og på få sekunder bliver master starten forvandlet til effektiv start og 140 km venter. Det skaber en del forvirring, da de fleste ryttere pludselig skal af med deres jakker, handsker mm. Jo, kaos herskede.

Endelig går starten....og efter 10 km kører 18 mand væk. Foran frontgruppen sidder motorcykelbetjenten. Hovedfeltet er overladt til en bil og et klistermærke - "Giv Agt, Cykelløb" og der går ikke længe inden den første bil kommer rundt i et sving med 80 i timen og er ved at sætte det halve felt på røven. Jo, vi er skam glade fordi vi ventede på den betjent.

Tilbage til cykelløbet. Oppe foran havde vi både fået Thomas O og Jonas med. Morten der ellers altid er mand for det første udbrud, var nede og skifte hjul efter en punktering. Det varede ikke længe inden feltet kunne se Jonas igen, og så var Thomas O alene blandt de 17 forreste. egentlig ikke optimalt, og så alligevel... Thomas O var tydeligvis den mest motiveret til dette løb og hvis vi ofrede resten af holdet på at hente udbrudet, ville Thomas så komme med næste gang ?? Nej, ingen grund til at lave en "Horsens". Det viste sig også at være det rigtige valg.

Oppe foran var Thomas nemlig flyvende, og trods den store PH-dominans, kørte han ind på 6. pladsen. Lidt uheldigt angreb PH, da Thomas var nede efter vand, men Thomas viste at han var den bedste af de ryttere der ikke kom med
blandt de 5 allerforreste. Dermed beviste Thomas at han har styrken til Post Danmark Rundt. Efter løbet blev han da også udtaget til den bruttotrup,
hvorfra de sidste 4 ryttere bliver udtaget fra.

Nede i feltet blev folk langsomt sat, en og en, i den friske sidevind. Det incl. bla. Jonas, Peter, Morten og Thomas L. Med 50 km igen prøvede jeg at komme afsted i en 5-mands gruppe, der var trods alt præmier at køre om stadigvæk, men så blev der lukket op i feltet, primært af de 3-4 PH-ryttere der ikke kom med forrest. Det betød at de sidste Odder folk blev sat, med undtagelse af Jacob som flot kæmpede sig med. Da feltet fik kontakt til os knækkede det over, og her sad både Jacob og jeg det man må kalde den forkerte del. Der blev hurtigt dømt gruppetto - men vi kom igennem.

Og moralen....... sid ikke nede i kortegen når løbet bliver afgjort. Vi
glæder os til DM.


10 seneste nyheder:
21-06-2020 Bliv cykelrytter!
07-06-2020 Hyggedag - med arbejdsopgaver
24-05-2020 Til alle medlemmer i Odder Cykel Klub
03-04-2020 Tour de Himmelfart 2020
03-04-2020 Tour de Himmelfart 2020
11-03-2020 AFLYSNING
09-03-2020 Invitation til præsentation 2020
03-03-2020 Saksild Strand Camping til TDH 2020
12-02-2020 Regnskabs orientering for 2019
06-02-2020 VIP AFTEN I SUPER GODT SELSKAB
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross