Henrik Sørensen nr. 2 i GP Vrasene

14-07-2004 af Flemming Kajberg Jensen
Henrik Sørensen kørte i dag en flot andenplads hjem i det belgiske løb, GP Vrasene over 97,5 km. Henrik kom sammen med 2 andre til mål, hvor han måtte se sig knebent slået i spurten om sejren. Inden da skulle Henrik og de andre Odderryttere, Kristian Skov, Christian Moberg Jørgensen, Carsten Foldager, Peter Hansen og Martin Lollesgaard først køre 15 omgange á 6,5 km.
Odderrytterne sad godt med under hele løbet, og var hele tiden med til at præge dens udvikling. Carsten og Henrik kom med i det, som senere skulle vise sig at blive det afgørende udbrud. Desværre for Carsten blev han væltet af den hollandske følgesvend i udbruddet blot 5 km. før mål. Og selvom han kom op på cyklen igen, måtte han udgå blot 3 km, senere med et fladt forhjul. Nu var der kun Henrik i front, som desværre måtte se sig slået i en tæt spurt.
Kampen om 4. pladsen i næste gruppe, blev vundet af Martin Lollesgaard, mens Peter Hansen blev nr. 15.
Christian Moberg måtte desværre udgå allerede efter 4 km, pga. et styrt, som ødelagde hans baghjul, mens Kristian Skov udgik efter 4. omgang.

Alt i andet var den en gang blandede bolcher for Odders drenge. Selvom de kørte nogle flotte placeringer ind, var det dog alligevel nogle ærgerlige styrt, især Carstens styrt.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb