Den Skånske Cykeluge

18-07-2004 af Lars Werenberg
Odders Elitehold er netop hjemvendt fra den Skånske Cykeluge, som bestod af 5 gadeløb a 1 time og 5 omgange. Og det var uheld der prægede Odder-rytterne, men også lovende takter. De deltagende rytter fra Odder var Jonas Fredborg, Jacob Koch, Christian Pedersen og Lars Werenberg. Ydermere var Peter Lundblad til start, for sin svenske klub Västerås, men som dog
stadig arbejdede sammen med Odder.

1. dag i Landskrona, var præget af den svenskemester, Petter Renäng, som sad længe alene i udbrud. Både Peter og Lars forsøgte sig et par gange undervejs, men Bianchi neutraliserede alle forsøg. Det endte dog med at feltet kørte samlet ud på de sidste omgange og med kun 1000m igen, sad Lars helt fremme, da et par ryttere styrtede lige bag ham. Lars undgik styrtet, men mistede pladser, da rytterne væltede over i hans baghjul. Jacob blev fanget bag styrtet, mens Peter lige præcis kom uden om. I spurten blev Peter 14, Lars 16, mens Koch og Jonas sluttede længere tilbage. Christian skal endnu lige vende sig til tempoet i Elite-klassen og stod af efter 40 min.

2. dag var i Ystad og her bød ruten på en del brosten. Også Kasper Eiby var kommet over sundet for at prøve kræfter med den svenske Elite. Der blev lagt ud i et hårdt tempo, men alligevel lykkedes det for 2 Bianchi rytter at komme afsted, og senere hente feltet med en omgang. Christian, Kasper, og Jonas måtte slippe på den hårde rute ca. halvvejs. Igen prøvede Peter og Lars at udfordre Bianchi, men de fik igen neutraliseret alt. På 5. sidste omgang blev Lars ramt af punktering, og da man ikke får en omgangs respit til sidst, kunne Lars ikke gøre andet end at køre alene i mål, efter feltet. For Peter og Jacob Koch rakte kræfterne til hhv. 22. og 23. pladsen.

Mere senere…

23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår