GP Jyske Bank

30-07-2004 af Lars Werenberg
Efter 3 ugers Tour skulle de blege sofa-ben igen luftes, og hvorfor ikke starte med at dyste med årets Tour-helte, personifiseret ved Basso, Rasmussen, Sørensen og Møller (Völler). Endelig var verdensmesteren Atarloa til start. Efter sit "afbud" til Post Cuppen, var han endelig kommet til Danmark.

Efter 1. omgang, som var relativ rolig, forsøgte Lars at angribe, og køre op til Glenn Bak, som allerede lå ude. Han fik Michael Rasmussen med, men ikke noget stort hul, så det var hurtigt samlet igen - og så var de rolige tider slut. Et hæsblæsende tempo blev sat, så halvdelen af feltet måtte gå tidligt i bad. Her i blandt Jonas, Christian og Jacob. Mads måtte også udgå tidligt, men pga et styrt på den snørklede rute. Senere måtte også Thomas O strække gevær, og det så også ud til - en overgang at Lars skulle samme vej.
Efter 25 min begyndte selv nogle af profferne at lave huller, og så tænker man: ”Hvem er det der kører så stærkt, at alle bliver sat?” Det betød at Lars røg af i en lille gruppe, mens Peter stadig sad med blandt de forreste.
Herfra blev løbet afgjort, da 9 mand kom af sted, med bl.a. Basso, Astarloa, Allan Johansen og Hamburger - som også blev resultatet. Det betød at resterne med Peter gik lidt i stå, og gruppen med Lars, som ikke var blevet kørt helt bag dansen, fik kontakt igen. Dette skete lige da rytterne kørte ud på de sidste 5 omgange. Lars brugte derfor de sidste kræfter på at få Peter kørt frem til spurten. Med 10 mand foran, var en top 5 placering i hovedfeltets spurt målet, men det lykkedes ikke for Peter at komme helt frem i den sindssyge afslutning, og han sluttede lige uden for top 15, mens Lars trillede ind som en af de sidste der gennemførte.

Ekstra Bladet fredag den 31. juli 2004
(Udklip af artiklen)
30 meter på ballerne
... Mads Madsen måtte også en tur i kanvassen, og baghjulet susede ud og væltede en Tuborg-fad, som en tilskuer havde sat inden for hegnet.
- Min øl, himlede den rystende tilskuer uden at demonstrere større medlidenhed med Odderrytteren.

23-11-2017 Klar til cyklecross i Odder
04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017