Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Nyt fra eliteholdet

03-08-2004 af Lars Werenberg
Nordic Open
Odder CK Elite bliver repræsenteret ved Nordic Open i Vårgårda, Sverige. Det bliver Jonas, Lars og Peter som skal konkurrere om medaljerne på søndag.

Aktiv Super Gadeløb i Herning
Inden det hele startede, måtte Mads Madsen melde afbud, efter sit styrt i Silkeborg. Mads håbede på at blive klar til Fyn Rundt, men det ville kræve en ekstra dag til at slikke sårene. Selve gadeløbet i Herning startede på samme måde som i Silkeborg, nemlig med hårdt tempo, som hurtigt forårsagede huller i feltet. Bare spørg Peter Lundblad om det, han stod langt tilbage da starten gik, og brugte mange kræfter på at køre forbi. Det hårde udgangstempo betød også, at bl.a. Jonas og Jacob måtte slippe. Tilbage i det decimerede felt, sad Lars og Peter tilbage, men var ikke istand til at komme med i det afgørende udbrud. Faktisk endte det med at Lars gik helt sukkerkold og svimlende kørte han de sidste 5 omgange, alene efter feltet.
Peter var derimod fremme i skoene, og i Herning fik han kørt sig længere frem til spurten, og det resulterede i en 11. plads i feltets spurt og en præmiegivende 18. plads samlet.


Fyn Rundt
Odder stillede med 6 ryttere til start i Fyn Rundt, Jacob, Mads, Jonas,
Thomas O, Lars og Peter skulle slås med de 210 km og den efterhånden noget uvante varme. Der blev startet ud i et godt tempo fra start, på de små snoede fynske veje, og tempoet blev holdt hele vejen til Odense igen. Efter 70 km ramte feltet Svendborg og Kongebakken, stedet hvor feltet traditionelt for alvor sættes på prøve. Men i år var det et samlet - men langtrukket - felt der kørte ud mod Svanninge Bakker. Det mest dramatiske, set fra Odder-vognen, var at Jacob Koch måtte skifte hjul, og desværre nåede han ikke op igen - da feltet stadig havde en gennemsnitsfart på omkring 45 km/t.
Flere små udbrud begyndte at komme afsted, men det lykkedes ikke for Odder at få ryttere. Thomas, Peter og Lars forsøgte ellers med agressiv kørsel på de små snoede og kuperede veje gennem Svanninge Bakker, men uden held.
Tværtimod, betød det at bla. Mads måtte slippe. Mads havde indtil, lige som Jacob, været god til at hente våde vare nede fra servicebilen. Til gengæld begyndte feltet at æde alt op, ude foran, især anført at Team ph. Det var vist noget med at de havde en rytter som gerne ville vinde......

Sidste udfordring inden Odense var Vissenbjerg bakken, og som forventet fik en gruppe revet sig løs, og her sad Thomas med, men det hele var samlet igen inden feltet kom til Odense. Efter 180 km skulle det hele afgøres på en 7 km rundstrækning omkring cykelbanen i Odense. I alt kom 12 mand afsted på de sidste 30 km. Desværre manglede odder rytterne de sidste kræfter og måtte i stedet satse på de sekundære placeringer i spurten. Jonas er som regel den hurtigste, men han styrtede 3 km får mål. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt, og Jonas kørte i mål et par minutter efter feltet. Peter og Lars kom ind lige efter hinanden, som 30-40 stykker. Thomas var også med feltet ind.


Distrikt Danmark
Lars Werenberg er udtaget til at kører 3 endagsløb i perioden 22-24 august i Frankrig. Der er tale om et nationalt løb, efterfulgt af 2 UCI 1.6-løb.


GP Rapertingen
af Flemming Kajberg Jensen

Efter 6 løb på 8 dage, havde Thomas Lundgaard søndag, en hårddag i GP Rapertingen, med trætte ben. Så i stedet var det hans holdkammerater der tog over. Håkan blev nr. 4, mens Fredrik blev nr. 6, Thomas selv blev nr. 21, i det 120 km. lange løb, hvor der var 108 til start.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross