Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Horsens Cup

15-08-2004 af Lars Werenberg
4 dage - 4 løb. Det var hvad Horsens Cuppen bød på. Med 4 relative forskellige løb og ruter, krævede Horsens Cuppen både styke og alsidighed.

1. "etape", var rundt Om Lunden på den klasiiske rute op af Carolinelundsvej. En utrolig hård rute, der hurtigt satte sine spor. Ca. 50 mand stod på start stregen, men efter kun 20 min var dette antal halveret.
Odder CK Elite startede med Jonas, Peter, Lars, Mads og Christian, mens Joakim Steen og Jens-Peder rasmussen brugte deres kombi-licens til at prøve krafter med et felt der inde holdt flere proffesionelle. Efter den hårde udskilning, var det dog kun Lars og Peter der sad tilbage i feltet. Og Bakken så ud til at passe Lars bedst, for med kun 2 omgange igen fik han
revet sig fri sammen med Michael Reihs og Jacob Moe. Ude forrest sad Matti Breschel, og det betød - desværre - at Jacob Moe ikke ville føre, samtidig med at Glud & Marstrand jagtede intenst bagfra. 3-mandsgruppen med Lars gik i taktisk selvsving, og i opløbssvinget - i bunden af bakken på sidste omgang - fik feltet kontakt. I spurten blev Lars 7'er, mens Peter blev 12'er.

Fredag bød på en 4 km rundstrækning uden for Horsens, og lige som torsdag skulle der køres 1 time + 1 omgang. Ruten var igen hård og kuperet. Specielt Lars var opsat på at revangere sig fra torsdag og startede ud med agressiv kørsel. Og Peter og Jonas fik vist de var ikke var kommet for at danse. Men Glud og Marstrand og Team PH holdt hinanden - og alle andre - i kort snor, så det var et næsten felt der kom til stregen. Peter fik kørt Lars helt frem til spurten, hvor Lars blev 9'er, mens Peter selv kom ind som nr.13. Jonas og Christian kom med feltet ind, men uden for top 20. Samlet lå Lars 7, mens Peter lå 14.

Lørdag bød et alm. linieløb, åbent for alle klasser. Det betød bl.a. at der i A-klassen kom flere "nye" ryttere start. Disse kunne dog ikke kører med i det samlede resultat, men de fik sat deres præg på løbet. Efter 30 kom et udbrud af sted, og da Odder Elite havde fået ny forstærkning i Thomas O, kvitterede han med at sidde med helt fremme. Desværre for Thomas punkterede han, inden hullet blev alt for stort, og han måtte derfor ned til feltet for at få service. PH startede en hidsig forfølgelse, men uden det store resultat - og så gik feltet ned i tempo. Efter 75 km startede Lars et udbrud, i jagten på de forreste. Med sig fik han tidl. Odder rytter John Fuglsang og Kasper Klostergaard Horsens. Hurtigt fik de reduceret forspringet til 1.10, men efter yderligere 20 km gik det den gale vej - 2.30 op. Jagten havde dog kostet kræfter Lars, der faldt tilbage til feltet for at slikke sårene. Feltet viste dog ingen interesse i at køre, og ved næste mål passage (115 km) stod de fleste af. Også Lars, Thomas og Christian, som var de sidste Odder ryttere i feltet. Lars var nu samlet nr. 10, mens Peter faldt ned som nr.20

Søndag var første dag med en helt flad rute, nede var strandvejen. Tilgengæld gav en frisk vind med og modvind på ruten. Lars markerede sig hurtigt da han var med i dagens første og mest seriøse udbrud. 5 mand rev sig løs, men slev om både Glud & Marstrand og PH var repræsenteret, var det ikke godt nok, og PH kørte udbrudet ind igen. Herefter overtog Jonas og forsøgte flere gange at komme væk. Det lykkedes for Jonas at vinde en spurtpræmie undervejs, inden PH sat sig i front og holdt højt tempo hele vejen til mål. Igen var der lagt op til an massespurt, og på de sidste omgange blev Lars kørt frem. Ikke fordi han var hurtigst, men fordi han lå bedst til, samlet. Kræfterne rakte til en 11. plads - hvilket gav en 9. plads i den samlede stilling. Peter sluttede som nr. 22.


10 seneste nyheder:
24-07-2019 HUSK - Hads Herred Rundt 2019 d. 31-7
24-06-2019 Fantastisk resultat af Team OK Kvickly Odder
20-06-2019 Succes for Team OK Kvickly Odder Elite
05-06-2019 Andreas Byskov Sarbo
05-06-2019 Udenlandske ryttere gjorde indtog på Tour de Himmelfart
03-06-2019 Sommerafslutning
31-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 2
30-05-2019 Starting order for Time Trial, 3rd stage
30-05-2019 Startrækkefølgen til enkelstart, etape 3
30-05-2019 Tour de Himmelfart 2019: Communique nr. 1
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Trek Cross