3. plads til Charlie Køhler

22-08-2004 af Flemming Thomsen
5. afd. af Tornado Cup blev afviklet i Kolding med en løbskdistance på ca. 73 km. løbet var fra begyndelsen præget af mange udbrud og ingen fik lov til rigtigt at køre - men på et tidspunkt blev der alligevel etableret et udbrud på 4 mand med bl.a. Charlie Køhler - udbruddet arbejdet godt sammen og fik hurtigt en god afstand til feltet.

Efter Udbruddet var kørt faldt der ro i feltet - De øvrige Odder ryttere kunne jo tage en stille dag på kontoret og det var lige som om at de to førende i Tornado Cuppen, som er fra Hobro og Vejle, ikke havde interesse for andet end sig selv - så ingen viste rigtigt noget initiativ i at prøve at køre udbruddet ind - det var måske en ide at man i disse Cupper havde en noget stører point forskel end 1 point mellem placeringerne så dem der vil køre for at vinde f.eks. denne gode Tornado Cup ikke i næstsidste afd. skal sidde og fedtspille for der køres jo reelt kun om 1 point i forskel.

Tornado Cup eller ej de 4 udbrydere arbejdede godt sammen - øgede forspringet til feltet og kom i mål næsten 2.5 minut før feltet, i spurten kørte Charlie Køhler en flot 3. plads hjem Lau kom ind på en 11. plads og de øvrige Odder ryttere kom ind lige efter præmierækken.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov