Bronze og podieplads til Odder

29-08-2004 af Dan Prangsgaard
I mellemste drenge kørte Mads Prangsgaard sig på podiet i b-finalen. Sammen med blandt andre ryttere fra Svendborg skabte Mads løbet fra spids. I den tætte spurt i en seksmands-gruppe fik Mads kastet cyklen frem til bronzemedaljen.
Christian Vestergaard var også til start. Han kom hjem udenfor præmierækken. Andreas Urbak og Nicolai Jensen var bag startsnoren i mellemste drenge a. I et løb præget af taktik sluttede begge udenfor præmierækken i samme tid som vinderen.

I Ungdom var der udover 10. pladsen til Lau præmie til Charlie Køhler som nummer 19. Jonas Søndergaard og Bo Pedersen kom i mål udenfor præmierækken.
I b-feltet var Christian Elbæk flyvende. Han sad længe med i front og viste sig flot. Desværre stoppede en punktering Christians vej til en flot placering.

I ældste drenge havde Odder Martin Nielsen, Martin Søndergaard, Søren Christensen og Kasper Sørensen med i a-feltet. Martin, Martin og Kasper kom med feltet hjem og sluttede i samme tid som vinderen.
I b-feltet var Anders Leick og Kasper Rosenberg til start. De kørte begge et godt løb. Anders var meget tæt på præmie, mens Kasper blev fanget bag et styrt kort før mål.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017