Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Igen igen igen

30-10-2004 af Martin Kajberg Jensen (fra vinderholdet)
"Jamen det blev endnu engang bevist at det er godt at vi cykelryttere ikke er fodboldspillere, og det er godt at lederne ikke er cykelryttere!" Så kort og præcist kunne Martin Sørensen formulere rytternes spil ovenpå ENDNU et nederlag til leder/A-rytter holdet.

4 kampe spillet - 4 sejre til lederne!

Kampen fik ellers en livlig start, da Jacob Kodrup kort inde i kampen fik en friløber, som han på flotteste vis fik omsat til mål. I forbindelse med målet foretog Torben "Ferguson" Kodrup et par taktiske udskiftninger på lederholdet, og boldet var dårligt nok givet op før Henrik "Bager" Lynggaard kunne sætte foden på bolden så den røg sikket i mål uden chance for rytternes målmand, Flemming.
Herefter drev spillet frem og tilbage på den regntunge bane indtil en mindre dommerskandale bragte rytterne foran. Jacob Kodrup stod MINDST 4-5 meter offside, men af uforståelige grunde, så forblev dommerens fløjte tavs, og Jacob kunne dermed sætte bolden forbi målmand Poul "Plankeværk" Pedersen.
Stillingen 1-2 holdt frem til pausen, hvor rytternes manager Torben "Wenger" Søndergaard holdt en pep-tale til sine tropper.

Og pep-talen virkede. Lederholdet stod perfekt på banen og rytterne blev effektivt holdt væk af den stærke forsvarskæde. Og ca. midt i halvlegen kom så den fortjente udligning. Selv rytterne må synes at det var på tide at lederne fik scoret, for udligningen faldt nemlig efter et selvmål at målmand Flemming. Et præcist hjørne blev lagt ind over og bedst som Flemming skal til at gribe bolden, så går Martin Sørensen i ryggen på ham, og Flemming kommer så til at fumle bolden i mål.
Lederne blev ved med at sidde hårdt på kampen og kort før tid faldt kampens sidste og flotteste mål. Bager blev nedlagt af Lau, og selvom det lignede et straffespark, så valgte dommer Bo at det skulle være et frispark lige uden for feltet. Men hvad gør det, når lederholdet råder over Peter "Beckham" Lundblad. Med et yderst velplaceret spark røg bolden op i den øverst højre krog. Rytterne kunne intet stille op ved skuddet. Måbende kunne de se bolden sejle op i krogen!

Dermed var lederne fortjent foran 3-2, og kunne sikkert køre sejren hjem. Rytternes fustrationer kom især til udtryk ved Per Juel, der valgte at nedlægge Mickael Jørgensen. Heldigvis var skaden umiddelbart ikke så stor, så mon ikke en undskyldsbajer klarer den sag til aftenens klubfest!

Kort tid efter kunne dommer Bo så fløjte kampen af og lederne kunne igen igen igen igen række armene i vejret og har der dermed håneretten ENDNU et år!

Se billeder fra kampen


10 seneste nyheder:
31-01-2021 Regnskabsorientering 2020 - opdateret
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross