7. plads til Par nr. 4

05-02-2005 af Elite udvalget
Efter 2. dagen i UIV cuppen ligger Kasper Eibye og hans makker Dejan Aistrup på en overraskende 4. plads i det samlede klassement. Første etape, der blev kørt torsdag, blev kørt i højt opskruet tempo fra start. Både Kasper og Dejan havde rigeligt at gøre med at følge med, oven på et par svære optaktsdage med influenza for begge parter. Heldigvis blev alle mærket af det høje start tempo og som løbet skred frem begyndte favorit parrene også at se hinanden an til de afsluttende spurter. Således blev det på første etape en sikker sejr til parret Rasmussen/Berling, mens Dejan/Kasper måtte nøjes med en 10. plads ud af 13 par.
Bedre gik det fredag aften hvor menuen igen lød på 45 minutters parløb. Tempoet var stadigt højt, etapen blev gennemført med et gennemsnit på præcis 50 km/t, men især Kasper følte sig bedre tilpas, og en del af den optrænede power var tilbage i benene. Ved næstsidste spurt prøvede parret et hug med 8 omgange til spurten og dette resulterede i et hul på næsten en halv omgang, der dog kun med få millimeter var nok til at sikre de 5 point i spurter. Med disse fem point blev det til en sammenlagt 3. plads, hvilket gav 10 point til det samlede klassement. Parret føler sig stadig påvirket af den svære optakt, men efter dagens etape er humøret højt. Løbet føres af Rasmussen/Berling efterfulgt at Mørkøv/Hester. Lørdag køres 60 min. parløb.

23-09-2017 Klubfest 2017
20-09-2017 Indkaldelse til generalforsamling 2017