Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER
Foto: Odder Cykel Klub

Træningslejr i Stensballe

14-03-2005 af Søren Pedersen
Træningslejr i Stensballe
Fredag den 25. februar mødtes Odder Cykel Klubs drenge- og ungdomsryttere ved klubhuset, for i fællesskab, at drage på træningslejr i Stensballe. Efter at bagagen var pakket, gik kursen mod syd til Stensballe, ad de små veje, hvilket til tider var en udfordring på de pletvis snedækkede veje. Vi kom alle helskindet frem til Stensballe Skole, ikke mindst takket være ungdomsrytterne, som hver især havde fået ansvaret for en af de yngste ryttere, og i den forbindelse gav dem et skub, når det var nødvendigt – og ellers kom med gode råd.
Efter ankomsten fik vi vores sovesal/klasseværelse anvist, hvorefter der blev pakket ud. Der skulle også redes senge og for nogles vedkommende pustes luftmadrasser op. Her var Torben Søndergaard klart den hurtigste, hvilket nok skyldtes hans super-pumpe – spændende om han kan gentage succesen i Torup!
Efter det praktiske var overstået, blev de medbragte madpakker fortæret, så energi-depoterne var fyldt op til weekendens strabadser.
Senere på aftenen var der møde for ledere/hjælpere, og i samme tidsrum var der fri afslapning for de unge mennesker. Dog var Niels nede og prøve at køre på ruller – hvilket han klarede i flot stil.
Ca. kl. 23 begyndte de yngste at falde til ro, og ja, derefter sov en af de voksne vist også!
Efter en god nattesøvn, startede vi alle lørdag morgen kl. 7.30 med at løbe en tur på godt 2 km, hvilket ikke var lige sjovt for alle. Men alle kom dog helskindet igennem! Herefter var der tiltrængt morgenmad, hvor rekorden vist lød på 5 skiver franskbrød efterfulgt af cornflakes.
Under morgenmaden blev vi briefet om dagens trænings-ruter, som desværre måtte ændres på grund af de pletvise sne/is-glatte veje. Ruten som blev valgt var en rundstrækning på ca. 7 km, som lå ca. 4 km fra skolen. En udmærket rute, dog lidt hård for nogle, da der var en lang stigning med en modbydelig modvind.
Om formiddagen blev starten udskudt en time, men så kom vi også endelig i gang med det, vi var kommet for – nemlig at cykle. Yngste drenge skulle cykle runden 2 gange, hvor mellemste drenge skulle klare 3 omgange, ældste drenge 4 omgange og ungdom 5 omgange. Alle kom igennem, men det var en kold omgang. Nogle lærte også hvad kamfercreme er – det er godt for både knæ og fødder (sagt af en ældre gråhåret person).
Efter en velfortjent frokost på skolen, blev samme rute valgt igen om eftermiddagen, da vejret ikke var blevet meget bedre – det var hundekoldt. Så det skulle blive dejligt at komme i et varmt bad, men ak, der var ikke varmt vand tilbage, så badning blev det ikke meget til, nærmere cowboy vask.
Aftensmaden lørdag aften bestod af pasta med kødsovs, hvilket var til alles tilfredshed. Herefter var der igen fri afslapning og ca. kl. 22.30 gik de første kolde.
Søndag morgen kl. 7.30 startede vi også med en løbetur på 2 km. Under morgenmaden blev vi igen briefet om dagens rute, som igen var den samme rute – igen på grund af vejret. Der havde ellers fra starten været lagt op til 3 forskellige ruter.
Alle kom flot igennem igen og nogle tog endda ekstra runder, så alt i alt blev der kørt imellem 120 og 200 km pr. rytter. Det er rigtig flot i sådan en kulde og så tidligt på sæsonen. Det skal også tages i betragtning, at de yngste ikke har været på cyklen tidligere i år.
Da søndagens frokost var indtaget, bagagen pakket og oprydningen overstået, gik turen atter mod Odder. Turen forløb godt, på trods af, at vi kom ud på en meget snedækket vej, hvilket nogle syntes var meget sjovt og andre svedte.
Fra os skal der lyde en stor ros for jeres indsats og tak for det hyggelige samvær.

Med venlig cykelhilsen
2 * Henrik, Peter, Torben og Søren


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross