Søndergaard med fremme i massespurt

10-04-2005 af Flemming Kajberg Jensen
Det var et samlet felt som kom til mål i årets første Ældste Drenge løb. 33,3 km lød distancen på, som blev kørt på de flade veje omkring Vildbjerg, vest for Herning.
I en hæsblæsende spurt, som kunne have gjort en etape spurt i Tour de France til skamme, kom det samlede Ældste Drenge felt til mål. På den brede opløbsrækning havde Martin Søndergaard fundet det rigtige hjul, og spurtede en top placering hjem i årets første løb.
Jeg havde ikke troet jeg kunne komme så langt frem i spurten”, var Martins første kommentar efter spurten, hvor han blev nr. 6. Med fremme var også Søren Kristensen som kom ind på 15. pladsen. Med i feltet var også Anders Leick, Sebastian Buchardt og Kasper Rosenberg. ”Jeg havde ikke kræfter til spurten til sidst, men jeg er glad for at komme med feltet rundt” var Kaspers kommentar til løbet.
I Mellemste drenge var Emil Mortensen til start, og han kom flot med feltet rundt.

I Ungdom var der en del uheld til Odder rytterne. Efter første omgang af de i alt tre omgange på 27,3 km. var alle Odder fire ungdoms ryttere, Jonas Søndergaard, Morten Leth Jensen, Rasmus Urbak og Kasper Sørensen, med i forreste gruppe. Men efter kun få km af anden omgang sker der et styrt hvor 6 mand ryger ned, hvor af de 3 er Odder ryttere. Mens det lykkedes Jonas at komme hurtigt på cyklen igen, og op til de forreste igen, måtte Kasper måtte udgå af løbet, mens Morten Leth ikke nåede at komme op til de forreste igen. Uheldet var dog ikke slut, for mens at Rasmus måtte slippe de forreste punkterede Jonas få km før rytterne skulle ud på sidste omgang. Så med halvfladt hjul måtte han trille de sidste km ind til målområdet hvor han fik et nyt hjul. Denne gang var der kræfterne dog ikke til at lukke hullet op til de forrete, så Jonas måtte kører den sidste omgang alene, og kom godt igennem som nr. 11.

18-12-2018 Team OK Kvickly Odder samling d. 15 og 16 december
21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019