Post Cup i Ringsted

25-04-2005 af Kasper Eibye
Søndag blevet årets første afdeling af Post Cuppen kørt for den danske elite klasse. Med undtagelse af et amputeret Team GLS, var det hele den danske elite plus et par CSC-ryttere der havde fundet vejen til Ringsted. Lidt over 100 ryttere blev sendt ud på de i alt 172 km. på en forholdsvis flad rute. Der dog med mange åbne stykker, og med en frisk vind blev det en hård prøve for de fleste.
Odder stillede med 3 mand i Christian Pedersen, Thomas Lundgaard og Kasper Eibye. Løbet blev kørt i højt tempo fra start og allerede på første omgang skete den første udskilning og splittelse i feltet. Løbet var generelt præget af megen splittelse i feltet, der dog hver gang blev samlet igen. Et hårdt udskilningsløb hvor hver splittelse kostede et par ryttere i front. Lundgaard sad flot med i frontgruppen det meste af løbet, mens Eibye flere gange måtte kæmpe sig tilbage efter sidevindstykkerne. Christian Pedersen var godt kørende, men var ikke forskånet for uheld. På 2. omgang i den hårde sidevind punkterede han. Da kommisærene forlangte Odders service vogn hurtigtg tilbage til feltet, blev det en hård gang pace tilbage i løbet for Christian, der havde udspillet sin rolle da han måtte nøjes med at blive pacet op til en femmandsgruppe der var sat. De sidste halvtreds kilometer af løbet sled en 7 mandsgruppe sig fri fra feltet. Denne gruppe holde hjem, hvor en suveræn Peter Gaarde (ABC) kan køre over stregen som vinder. Feltet på 30 mand kom til mål 50 sek. efter vinderen. Både Lundgaard og Eibye havde forsøgt at slippe af sted på sidste omgang, men ikke desto mindre var der kræfter til at blande sig forrest i feltets spurt. Eibye bliver 4 i spurten og Lundgaard 7, og der med ender det med en 11. og 14. plads til Odder i første afdeling af Post Cuppen. Et absolut acceptabelt og tilfredsstillende resultat set i forhold til det stærke felt der var til start.

23-11-2017 Klar til cyklecross i Odder
04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017