4. etape af Giro della Toscana

25-04-2005 af Martin Kajberg Jensen
Igen i dag havde Odderrytterne en hård arbejdsdag, da 4. og sidste etape af Giro della Toscana blev kørt i dag. En større gruppe kommer til mål, men desværre var der ingen Odderryttere med. Jacob kommer til mål sammen med en belgier ca. 3 min efter feltet og kort tid derefter kommer Søren i et større felt hvor han bliver treer i spurten. Martin kommer hjem i 3. gruppe, ca. 6 min efter vinderen.

Endeligt resultat kommer senere...

Giro della Toscana er nok det største internationale løb Odders juniorhold har deltaget i, og det er samtidig første gang at Odder Cykel Klub deltager i et etapeløb i Italien. Odderrytterne føler selv, at de mangler meget lidt før at de kan sidde med helt fremme, men de håber på at det kommer allerede til næste weekend, hvor de skal deltage i Brabantse Pijl i Belgien.

Filskov ikke til start alligevel
Selvom Nathanael Filskov i går måtte udgå på 3. etape af Giro della Toscana efter et styrt, så har han det heldigvis her til morgen så godt, at han var klar til at stille til start i et andet løb i Toscana sammen med et spansk team. Men kort før start har det italienske forbund annulleret starttilladelse for det spanske hold og Nathanael, så han kom desværre ikke til start alligevel.

26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
14-09-2020 Vandrepokaleer