Skammelplacering til Eibye

01-05-2005 af Eliteudvalget
Søndag blev der på Sjælland kørt Brøndby/KCK's løb. Odder havde Eibye til start som ene A-rytter. Løbet blev kørt som et handicapløb for klasse A og B dog med særskilt præmierække. Ruten lød på 3 store og 8 små omgange, i alt 152 km og et forspring på 5 min til B-klassen. Tidligt i løbet kommer en 7 mandsgruppe afsted, som får stort hul og køre op til B-feltet. På slutningen af 2. omgang var der 3 min mellem de to felter. Eibye sætter nu hårdt tempo op ad opløbsbakken. Det resulterer i at Eibye og fire andre får hul og via godt samarbejde lykkes det på de efterfølgende 35 km at lukke hullet til B feltet og A-rytterne i front. Efter de to første små omgange kommer yderligere 10 A-ryttere op. Med 3 små omgange igen er en gruppe blevet samlet i front med 9 B-ryttere, hvor af de fleste har været afsted fra morgenstunden, og en enkel A-rytter fra ABC. De har 1 min da en større gruppe på 12 mand (hovedsageligt A-ryttere) slider sig fri af feltet - her er Eibye med. På sidste omgang smelter de to grupper sammen, med undtagelse af ABC's A-rytter, som er kørt alene fra front. Michael Johansen fra ABC holder alene til mål, efterfulgt af Lars Bo Lumholt fra Hillerød. Eibye bliver nr 3 i A-klassen, da han kommer ind som tredje hurtigste i feltets spurt, overgået af spurtstærke Jonas Høberg og Lars Brian Nielsen - begge B-ryttere. Det var Eibye's første skammelplacering i A.

Dahl nr. 5
Mens Kasper Eibye kørte en skammelplacering hjem på sjællandske veje, kørte Henrik Dahl en flot enkeltstart ved de jysk/fynske mesterskaber i enkeltstart. Henrik tilbage lagde de 40 km. i tiden 1 time og 20 sek. hvilket var nok til en placeringen som nr. 5.

03-12-2017 Parbo tog sejren i TREK Cross
30-11-2017 Julehygge i klubben