Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Tre dage i Pinsen

16-05-2005 af Flemming Kajberg Jensen
Så blev de vanlige pinse løb vel overstået igen i år. Med løbene i Silkeborg, Viborg og Hammel var der lagt op til nogle hårde dage, med bl.a. Pøt Mølle bakken i Hammel.

Begynderne med fremme
Første ”etape” af løbene i pinsen blev en god dag for begynder rytterne Henrik Jensen og Per Juel Jensen. Efter de ca. 100 km. kom et samlet begynder felt til mål. Med en god næsen for placerings kampen fik de to ryttere kørt sig helt frem til spurten, og fik presset cyklerne frem på 5. og 6. pladsen, med 5. pladsen til Henrik. Placeringen kunne måske have været endnu bedre, hvis ikke en bil havde forvildet sig ind på opløbstrækningen under opløbet, men alligevel et flot resultat af de 2 ryttere.
I B-klassen var Klaus Stenger endnu en gang med fremme. Stenger lå ellers længe til en 5. plads til løbet, med en punktering kørt før mål gjorde at han blev hentet af 2 ryttere og endte dermed på en samlet 7 plads.
Der var Tornado Cup i Ungdoms klasse, og her blev det til præmie til Kasper Sørensen og Jonas Søndergaard som blev hhv. nr. 12 og 15. Placeringerne gav dog ikke yderligere point til der samlede Cup regnskab.
I ældste drenge, som under pinsen løbene var inddelt i 2 klasse, var der præmier i begge felter til Odder rytterne. I det ene felt blev det til en 13. plads til Martin Søndergaard, mens Andreas Urbak kørte en 10. plads ind i det andet felt.

Super Solo Sejr Stenger
I Viborg sørgede Klaus Stenger for året første Odder sejr på dansk grund, da han kørte alene til mål i B-klassen. I et løb hvor mange felter kom samlet til mål, lykkedes det altså Klaus Stenger at komme alene til mål, efter at have kørt de sidste 4 km. alene.

Klaus Stenger kryder stregen som flot vinder af løbet.

I C klassen har Henrik Overgaard efter hånden fundet formen frem igen. Det blev i hver fald til en flot 5. plads til Henrik, hvilket også var sæsonens første præmie.
Præmie var der også til en anden Henrik, nemlig Henrik Jensen der igen var at finde i præmien rækken i begynder, denne gang var det på 11. pladsen.
I veteran H30 klassen var der præmie til Jens Peder Rasmussen via en 9 plads.
Det blev til endu en flot placering til Jonas Søndergaard i Ungdom, der denne gang besatte 5. pladsen.
Hos drenge rytterne var der igen præmier at hente, denne gang tre stykker.
I det ene ældre drenge felt blev der til en 13. plads til Kasper Rosenberg, som havde været uheldig at punkterer i Silkeborg. Mens der i det andet ældste drenge felt igen var præmie til Martin Søndergaard på 6. pladsen, og en 9. plads til Sebastian Buchardt.

Ingen sagde pyt med Mølle bakken
Sidste ”etape” blev som vanligt kørt i Hammel, hvor de store klasser skulle over den berømte og berygtede Pøt Mølle bakke. En tur som kunne skræmme de fleste og desværre også Odder rytterne i det der kun var 3 præmier at hente.
I B-klassen var det ikke overraskende Klaus Stenger der igen var med fremme og kunne via hans anden 7. plads i pinse løbene, sikre sig sin tredje præmie på tre dage.
I Ungdom blev det til en 16. plads til Jonas Søndergaard, mens lille bror Martin kørte lidt bedre og blev nr. 13 i ældste drenge.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross