2 sølv- og 1 JFM bronze til Odder

28-05-2005 af Flemming Kajberg Jensen
Henrik Jensen kørte i dag en af sæsonen flotteste løb, da han med stort overskud i finalen kunne spurte sig til sejr i hovedfeltets spurt, og dermed sikre sig en flot sølv medalje, da en rytter var kommet i mål få sekunder før feltet. Henrik kunne dog takke holdkammeraten Per Juel Jensen for en del af æren omkring sølvmedaljen da Per kørte spurten for Henrik. Selvom Per valgte at forpasse sin egen chance en smule, kunne han alligevel holde 5. pladsen i den tætte spurt mod de andre konkurrenter. Efter dagens flotte resultater er begge ryttere godt på vej til oprykning, til hhv. C-klassen for Henriks vedkommende, og H40 for Per's kommende.
I Ungdoms klassen ville Jonas Søndergaard og Kasper Sørensen ikke lade sig stå tilbage over for de 2 begynder ryttere, det gjorde de ved at blev hhv. nr. 2 og 6, med først nævnte på podiet. Dermed kunne Jonas sikre sig endnu en medalje ved de jysk/fynske mesterskaber da han før på sæsonen var blevet nr. 3 i enkeltstarten.
I C-klassen kunne Henrik Overgaard for tredje løb i streg kører over stregen som nr. 5. Denne gang var det dog lidt sjovere for Henrik, da det samtidig med betød at han fik en bronze medalje ud at strabadserne, da der var 2 tyskere foran ham.
I B klasse kunne Kristian Skov kører over stregen som nr. 13, hvilket var den sammen placering som Jens Peder kørte sig til i H30 klassen.
I Ældste drenge blev det til en 12. plads til Kasper Rosenberg, mens Søren Kristensen blev nr. 15.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov