Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Touringen til tops

04-06-2005 af Flemming Kajberg Jensen
Henrik Jensen vandt i dag i Tune en suveræn sejr i Begynder, da han og de to B ryttere, Henrik Bjerregaard og Klaus Stenger var taget over bæltet for at køre spændende cykelløb arrangeret af Greve.

Det gik dog ikke helt glat fra starten, da propositionerne ikke stemte over ens med de informationer der mødte rytterne ved ankomsten. Ærgerligt var det også, at alle starter blev udsat med 1 time, fordi hjemmeværnsfolkene ikke var på plads til løbets start. Klassernes løbsdistance blev derfor sat en omgang ned. Men der skulle flere ændringer til før løbet kunne startes. Der var nemlig kun 4 startende ryttere i C klassen, så løbsledelsen valgte at slå C og Begynder sammen.
Den lange ventetid frem til start havde dog ikke slået Henrik Jensen ud og efter kun få kilometer valgte han gå i udbrud sammen 3 andre ryttere. Udbryderne fik hurtigt et lille hul, og det gik egentlig bare der ud af, lige indtil rytterne kom til en rundkørsel, hvor de blev vist den forkerte vej. De opdagede selv hurtigt, at der var noget galt og fik vendt om. De kørte sig tilbage til feltet igen, som heldigvis var blevet opmærksom på fejlen og derfor ventede på dem.
Efter at have tilbagelagt de 75 kilometer, som distancen var blevet sat ned til, kom et samlet Begynder og C felt til mål. En sjællandsk klub valgte at lave en raket for en af deres ryttere. Henrik kom lynhurtigt med på hjul af raketten og ad den opadgående opløbstrækning kørte Henrik en formidabel spurt på den store klinge. Henrik blev en flot nr. 2 i spurten, med flere meter ned til den nærmeste rytter fra Begynder og kun slået af C rytteren Nick Jensen fra Vejle.
Med sejren har Henrik dermed sikret sig point nok til oprykning til C klassen. STORT TILYKKE herfra!!!

I B klasse var der også forvirring om, hvilken vej rytterne skulle køre omgang på, med det resultat at løbets førte omgang, ikke blev den samme som de 3 sidste. Men pyt! Det hele endte med at Stenger, som efterhånden har lært at kører en spurt, fik presset cyklen ind over strengen som nr. 3 og dermed en samlet 9. plads, da 6 rytterne havde fået lov at køre i forvejen. Henrik Bjerregaard faldt af på vej ud på sidste omgang, men gennemførte løbet, på den måske rigtige rute ;-)

Alt i alt var det en god omgang cykelløb for Odder rytterne, som dog fik lov at vente 1 times tid mere efter de var kommet i mål, da de også lige skulle have deres præmier med hjem.


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross