To skammelpladser i Vejle

05-06-2005 af Flemming Kajberg Jensen og Bent Urbak
Det blev en god dag for Odder rytterne i Vejle, med en masse gode placeringer. I H40 klassen blev Odders jysk/fynske mester i enkeltstart Bjørn Nielsen en flot nr. 2, da han kom hjem i et to mands udbrud sammen med Lars Christensen fra Ålborg. Bjørn havde hele dagen sidder flot med fremme, ikke mindst på bakkerne, som altså blev belønnet med et flot anden plads, på den hårde rute.
I C klassen var Henrik Overgaard til start sammen med Henrik Jensen, som efter gårsdagens flotte sejr, havde skiftet de lilla Begynder nummer ud med de røde C nummer. Henrik Jensen måtte dog hurtig sande at der blev kørt med et flere ryk end i begynder, og sammen med gårsdagens mange kilometer, blev det desværre en kort debut for Jensen i C klassen, der udgik efter anden omgang. Bedre gik det for Henrik Overgaard som efter tre 5 pladser i de i sidste tre løb, kørte sig op på skamlen i flot spurt. Det gjorde han ved at besætte andenpladsen da en gruppe på 9 mand kom samlet til mål.
I Ungdoms klasser var der godt samarbejde mellem Odder rytterne. Efter en mindre gruppe var kommet fri fra feltet på sidste omgang, kørte Jonas Søndergaard Kasper Sørensen frem til spurten i feltet, som han kvitterede med en 6. plads. Jonas selv nåede at holde sig inde i præmie række ved at blive nr. 21, mens Morten Leth Jensen igen var at finde i præmie rækken. Det gjorde han ved at placerer sig mellem de 2 andre Odder ryttere på 13. pladsen.
I B klassen blev det til en top 10 placering til Kristian Skov, da han besatte 9. pladsen.

8. plads til Kasper Rosenberg
På den 45 km. hårde og vindblæste rute i Vejle havde Odder 5 ryttere til start i ældste drenge. P.g.a. mange tilmeldinger var ældste delt i 2 felter. I første startende felt stillede Anders Leick og Kasper Rosenberg op. Her sad Kasper med de forreste og kørte en flot 8. plads hjem med tilhørende præmie. Anders gennemførte det hårde løb i en gruppe efter de forreste.
I 2. start var Andreas Urbak, Søren Kristensen og Nikolai Mondrup til start. Alle 3 sad godt med de første 2 omgange men på sidste omgang måtte Andreas og Nikolai slippe. Søren sidder godt med de forreste hjem, men kommer lige udenfor præmierækken.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov