Overgaard med fremme igen

12-06-2005 af Bent Urbak og Flemming Kajberg Jensen
Det blev til endnu en toppladsering til Henrik Overgaard, da han kørte en fornem spurt og besatte 4. pladsen i Skive. Henrik havde også ligget i et langt udbrud unden løbet, men som dog blev kørt ind igen. Han havde dog stadig krafter til en godt spurt, og nærmer sig nu oprygning til B-klassen.
Desværre var der også uheld i C-klassen, da Odders nye C-rytter Henrik Jensen styrtet i opløbet. Henrik blev efter styrtet kørt til Viborg Sygehus som dog kunne konstaterer at intet var brækket, hvor efter han blev udskrevet.
I B feltet var der igen præmie til Torben Leth, som igen har at finde i præmie rækken, efter hans flyvende 3. plads i Randers.

I Ældste drenge stillede Søren Koldkær Kristensen, Anders Leick, Andreas Urbak, Nicolai Mondrup, Christian Vestergaard og Martin Søndergaard op til start. Feltet blev hurtigt splittet på den vindblæste rute og delt i små grupper. I forreste gruppe lykkedes det Martin Søndergaard at køre sig til en præmie som nr. 11. Søren og Anders fik defekt og måtte udgå. Resten af Odder drengene gennemførte løbet i mindre grupper efter de forreste.

I Ungdom var Kasper Sørensen, Rasmus Urbak og Jonas Søndergaard til start. I den hårde blæst blev der hurtigt tyndet ud i de ca. 60 startende ryttere. I den forreste gruppe sad ca. 30 ryttere da de nåede målstregen. Her var alle 3 Odder ryttere med. Jonas og Kasper kørte en flot spurt og fik præmie som hhv. 8 (Jonas) og 9 (Kasper). Rasmus endte lige uden for præmie rækken.

23-09-2017 Klubmesterskab i linieløb lørdag den 7. oktober
23-09-2017 Klubfest 2017