Tour de Horsens

14-08-2005 af Lars Werenberg
For eliten var der i år kun 3 etaper af etapeløbet i Horsens. Odder stillede til start med Kasper Eiby, Peter Lundblad og Lars Werenberg. Alle dage skulle der køres 1 time + 1omg.

Den første etape var Bilka løbet, på Strandpromenaden i Horsens. En helt flad rute, som i år var påvirket af en frisk vind. Efter mange udbrudsforsøg undervejs, kom feltet samlet til mål. Her viste Eiby sin hurtighed og blev 5'er. Kasper var den enste i top 8, som ikke er tilknytter et continental
team. Peter kom ind i sidste del af feltet, men Lars måtte udgå efter defekt.

Torsdag og 2. etape, bød på klassikeren Rundt om Lunden. Sædvanen tro betød det hurtig udskildning i feltet. Det kostede bl.a. for Kasper Eiby. Oppe foran kørte Peter og Lars tilgengæld et flot løb. 1.pladsen var der aldrig i tvivl om, men Lars var med i topstriden til det sidste og kørte ind på 5. pladsen. Igen fik Odder pladsen som bedste ikke-continental-team-rytter.
Peter kom ind som nr. 14 og sikrede Odder Elite 2 mand i præmierækken.

Inden sidste etape lå Lars og Kasper som hhv. 7 og 8 samlet. Ruten ude ved Vær, var mere åben end de forrige 2 og vinden kunne derfor have en indflydelse på løbets udvikling. En tidlig defekt satte igen Lars ud af spillet. Der blev kørt hurtigt på etapen, og med mod- og medvind på ruten var det svært at komme afsted. Det lykkedes alligevel for 3 mand at komme afsted til sidst og holde hjem. Kasper sad godt fremme og kom med da feltet knækkede på sidste omgang. I spurten blev han 4 (7 på etapen). Peter trillede ind med resten af feltet. Samlet blev Kasper 7, mens Lars, trods materielle skader, holdte 9.pladsen.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben