To sejre på hjemmebanen

11-09-2005 af Martin Kajberg Jensen
Både Søren Kristensen og Klaus Kynde snuppede førstepladsen i deres respektive felter, da der i dag blev kørt cykelløb på hjemmebanen i Odder. Og begge ryttere vandt efter meget aggressiv kørsel.

Søren tog chancen i og gik tidligt i udbrud sammen med en anden rytter. Da de to ryttere gik ud på de sidste 9 km, så var feltet dog ved at hente ind på dem. Dog ville Søren det anderledes, og han kørte derfor solo fra midt på sidste omgang. Søren havde disponeret løbet perfekt, og holdt hele vejen til toppen af Vennelundsvej, hvor han krydsede stregen som en suveræn nr. 1.
I hovedfeltets spurt fik Kasper Rosenberg, Martin Søndergaard og Morten Rasmussen placeret sig så langt fremme i spurten, at de alle kom i præmierækken, som henholdsvis nr. 15, 18 og 21.
Rigtig mange af Odders drengeryttere kæmpede sig flot igennem den hårde rute, og gennemførte løbet i flot stil.

I H30 var der comeback til Klaus Kynde som licensrytter. Og Klaus viste tydeligt at der stadig er power i benene. Allerede på den første af de fem omgange kørte Klaus med i det som viste sig at blive det afgørende udbrud. Fem ryttere kom afsted, og de blev senere reduceret til blot to ryttere. Inden sidste omgang havde de to førende et kæmpe hul til forfølgerne, så der var ingen tvivl om at afgørelsen skulle findes mellem de to. Og 21 km senere kom de to ryttere finalen på Vennelundsvej, og her viste Klaus igen sin store hurtighed, og kom først over stregen. Det var noget af et comeback! Jens-Peder sled også hårdt, og kørte fra feltet og kom ind på løbets 6. plads.

I H40 stred Bjørn sig igennem den hårde rute, og hvis man skal dømme ud fra hans ansigtsudtryk, så var det ikke lige en rute der helt passede Bjørn. Men han kæmpede sig trods alt ind på en flot præmiegivende 9. plads.

På grund af gå tilmeldinger, så startede C- og Begynderklassen samtidig. Midt i dette felt sad Henrik Jensen, og han var vågen og var blandt de fire C-ryttere, som hurtigt kom i udbrud. På sidste omgang havde Henrik ikke helt kræfterne til at være med helt fremme, men han fik trods alt sledet sig ind på en virkelig fornem 4. plads, og dermed 4 point til statistikken.

I ungdom blev der fra start kørt stærkt på den kuperede Odderrute, men det var både Kasper Sørensen og Christopher Juul-Jensen ligeglade med. De var nemlig begge med helt fremme i løbets afslutning, og kørte sig ind på løbets henholdsvis 5. og 6. plads.

Billeder fra Kvickly Løbet 2005 kan ses ved at trykke på "Billeder" i venstremenuen.

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov