Post Cup finale

11-09-2005 af Lars Werenberg
Årets Post Cup finale var henlagt på hjemmebanen i Odder og det blev et løb kørt lige efter bogen af Odders ryttere.

Allerede efter 2km lykkedes det for en gruppe på 13-14 ryttere at få hul og her var Odder repræsenteret af Peter Lundblad. Det passede Odder fint, da Peter i et sådan udbrud havde gode chancer hvis de holdt hjem. Derfor - efter planen - satte Thomas Lundgaard & Lars Werenberg sat godt tilrette i feltet for at spare på kræfterne. Kasper Eibye og nyoprykkede Klaus Stenger gjorde en god indsats for at beskytte og hjælpe Thomas og Lars, men måtte slippe da den første store udskilning kom efter ca. 70 km. Forspringet til udbyder gruppen - som også blev mindre, men stadig med Peter - svingede meget. Det alt afgørende for løbet skete dog først efter 150 km da feltet begyndte på på de små omgange og første gang skulle hele vejen op af Ballebakken, her blev feltet for alvor splittet og en knap 20 mand stor frontgruppe blev dannet med både Thomas og Lars. Men det vigtigste var, at Jacob Moe punkterede og blev fanget i næste gruppe. Det betød at det blev kørt som død og h...... for at afgøre afgøre Post Cuppen til Jens Eriks fordel. Det kostede livet for det tidlige udbrud , der med undtagelse af 2, blev indhentet. Ærgeligt for Peter der havde gjort et godt stykke arbejde.

Jacob Moe fik dog kontakt til "feltet" igen og det betød at der igen blev kørt lidt taktisk. Det gav mulighed for angreb fra gruppen. Her forsøgte Lars sig et par gange men manglede lige den sidste skarphed og held for at komme væk. På 2. sidste omgang lykkedes det i stedet for Thomas at komme afsted. Det passede om muligt endnu bedre da Thomas i forvejen havde Post Cup point og da Thomas kørte ind på en 8.plads avancerede Thomas til en 14 plads samlet. Lars kom ind med det efter hånden noget decimerede "felt" men sluttede lige uden for præmierækken. Peter kæmpede sig igenen løbet som en af de sidste gennemførende, men efter en flot indsats.

23-11-2017 Klar til cyklecross i Odder
04-11-2017 Ordinær generalforsamling 2017