Frederik Nielsen spurtede sig til en flot 3. plads i Tønder.

18-09-2005 af Torben Søndergaard
På en flot solskinsfyldt efterårsdag i Tønder, lykkedes det for Frederik Nielsen at få sin første skammelplacering. I Ældste Drenge var der så mange startende ryttere, at drengene blev delt op i to store felter á cirka 60 ryttere. Ældste Drenge skulle passere brostenene i Møgeltønder hele 3 gange på den i alt 31 km.lange rute.
I første felt havde Odder Cykel Klub Frederik Nielsen, Morten Rasmussen og Anders Leick til start. Efter første runde var feltet blevet splittet i to store grupper, hvor Frederik og Morten var med i forreste gruppe. Denne gruppering holdt til mål. I spurten var Morten helt i front indtil 150 meter før mål. Morten måtte konstatere at kræfterne ikke rakte, men kunne glæde sig over, at Frederik var vågen. Frederik kæmpede sig frem til en flot 3. plads - som også var hans første skammelplacering.

I andet felt havde Odder Cykel Klub Nicolai Mondrup, Kasper Rosenberg, Sebastian Buchardt og Martin Søndergaard til start. Her blev feltet også delt i flere grupper efter første runde. Men på anden omgang lykkedes det de bagved kørende grupper at køre op til førergruppen. Så der var lagt op til en massespurt. Her spurtede Sebastian og Martin sig til to top ti placeringer som henholdsvis nummer 8 og 10, mens Kasper og Nicolai sluttede uden for præmierækken.

Resultater fra Bov.
I Bov var Ældste Drenge også delt i to felter.
Sebastian Buchardt måtte kører alene i første felt. Her lykkedes det ham at spurte sig til en flot 12. plads, efter at feltet var kommet samlet til mål.
I andet felt var Odder repræsenteret ved Søren Kristensen, Morten Rasmussen og Frederik Nielsen. Frederik Nielsen var igen at finde blandt de 10 bedste, da han spurtede sig ind på en flot 8. plads. Morten og Søren kom ind i samme gruppe men sluttede uden for præmierækken.

21-11-2018 U19 Bronze vinder til Team OK Kvickly Odder 2019
21-11-2018 Julehygge i klubben