Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Nice update 1: Trailer kaput

11-02-2006 af Martin Kajberg Jensen
Odder Cykel Klub fik en uventet ”spændende” bustur til Nice. Turen startede ellers planlagt fra Odder torsdag aften kl. 18:00, og i både Kolding og Padborg blev der samlet ryttere op. Humøret var højt og ud på natten blev der efterhånden ro i hele bussen. Roen blev dog brat brudt kl. 6:40, da bussen pludselig blev vinket ind til siden af en varebil. Chaufføren fra varebilen sprang ud og skyndte sig hen til buschaufføren mens han pegede bagud på motorvejen. ”Trailer kaput” lød meldingen!

Chaufføren skyndte sig om bag på bussen og så gik alvoren op for ham. Traileren var væk – og det samme var anhængertrækket! Varebilens chauffør fortalte at traileren var tabt ca. 2 km bagude, men da det ikke er så nemt at vende på en motorvej, så tog det lidt tid at finde nærmeste afkørsel og komme tilbage til traileren. Traileren var kørt op i skrænten, havde vendt sig en halv omgang og lå på venstre side. Heldigvis lå det meste af traileren i nødsporet, men en smule stak ud på kørebanen. Heldigvis var morgentrafikken ikke rigtigt kommet i gang endnu, så der var ikke nogen der havde kørt ind i den uoplyste trailer. Bussen blev derfor placeret foran traileren med katastrofeblinket tændt.


Politi og autohjælp blev tilkaldt, og efter et par timer var vi igen på vej – denne gang mod et værksted hvor vi kunne læsse traileren om. Værksted lå for resten i den charmerende belgiske by ”Pisserotte”!

Der var stor spænding da traileren blev åbnet, men det viste sig heldigvis hurtigt, at skaderne var meget begrænset. Faktisk var det gået hårdest ud over maden – men det er jo slemt nok i sig selv!

Men da skaderne var gjort op viste optællingen, at kun to styr og lidt andre småting var blevet ødelagt, men ellers var vi sluppet utroligt billigt! Vi kunne derfor fortsætte turen til Nice, mens Peter Vestergaard og Søren E. Pedersen fik fat i en varebil til cykler og mad.

Resten af turen forløb udramatisk. Dog gav uheldet forsinkelse, så vi først ankom til ferielejlighederne kl. ca. 01:40 natten til lørdag. Men rytterne blev hurtigt lagt i seng, og lederne ligeså.

Peter og Søren ankom dog først kl. ca. 7:00, men nåede frem med alle cyklerne inden dagens træning. Stor ros til dem for deres indsats!

I morges blev lastbilen så tømt, og Poul Pedersen fik travlt med at ordne cykler. Det lykkedes at få alle cykler klar til kl. 11:00, hvor første træning begyndte.


Se billeder fra turen til Nice under "Billeder".


10 seneste nyheder:
23-04-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
14-04-2019 Sejr til Søren Vosgerau i B klassen, samt flotte placeringer og teamwork af Team OK Kvickly Odder Elite.
02-04-2019 UPDATE Vandskade i klubhuset
17-03-2019 Team OK-Kvickly Odder U23 debutere med flot kørsel Belgien.
14-03-2019 Bliv hjælper til Tour de Himmelfart 2019 og tjen 200 kr. ( opdateret)
26-02-2019 Invitation til præsentation 2019
25-02-2019 Tilmelding til TDH er nu åben.
19-02-2019 Husk: Ekstraordinær generalforsamling samt regnskabsaflæggelse for 2018 i aften kl. 19:30
12-01-2019 Træningslejr Sondrup 25/27-Januar
31-12-2018 Godt Nytår
 


 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross
 
 
BLIV CYKELRYTTER