Top banner
Du er her: Nyheder Print
colorbanner
        FORSIDE
        NYHEDARKIV
        TIL NYE RYTTERE
        TRÆNINGSTIDER
        KØB & SALG
        BILLEDER
        LINKS
        SPONSORER
        KONTAKT
        SOCIALE MEDIER

Nice update 1: Trailer kaput

11-02-2006 af Martin Kajberg Jensen
Odder Cykel Klub fik en uventet ”spændende” bustur til Nice. Turen startede ellers planlagt fra Odder torsdag aften kl. 18:00, og i både Kolding og Padborg blev der samlet ryttere op. Humøret var højt og ud på natten blev der efterhånden ro i hele bussen. Roen blev dog brat brudt kl. 6:40, da bussen pludselig blev vinket ind til siden af en varebil. Chaufføren fra varebilen sprang ud og skyndte sig hen til buschaufføren mens han pegede bagud på motorvejen. ”Trailer kaput” lød meldingen!

Chaufføren skyndte sig om bag på bussen og så gik alvoren op for ham. Traileren var væk – og det samme var anhængertrækket! Varebilens chauffør fortalte at traileren var tabt ca. 2 km bagude, men da det ikke er så nemt at vende på en motorvej, så tog det lidt tid at finde nærmeste afkørsel og komme tilbage til traileren. Traileren var kørt op i skrænten, havde vendt sig en halv omgang og lå på venstre side. Heldigvis lå det meste af traileren i nødsporet, men en smule stak ud på kørebanen. Heldigvis var morgentrafikken ikke rigtigt kommet i gang endnu, så der var ikke nogen der havde kørt ind i den uoplyste trailer. Bussen blev derfor placeret foran traileren med katastrofeblinket tændt.


Politi og autohjælp blev tilkaldt, og efter et par timer var vi igen på vej – denne gang mod et værksted hvor vi kunne læsse traileren om. Værksted lå for resten i den charmerende belgiske by ”Pisserotte”!

Der var stor spænding da traileren blev åbnet, men det viste sig heldigvis hurtigt, at skaderne var meget begrænset. Faktisk var det gået hårdest ud over maden – men det er jo slemt nok i sig selv!

Men da skaderne var gjort op viste optællingen, at kun to styr og lidt andre småting var blevet ødelagt, men ellers var vi sluppet utroligt billigt! Vi kunne derfor fortsætte turen til Nice, mens Peter Vestergaard og Søren E. Pedersen fik fat i en varebil til cykler og mad.

Resten af turen forløb udramatisk. Dog gav uheldet forsinkelse, så vi først ankom til ferielejlighederne kl. ca. 01:40 natten til lørdag. Men rytterne blev hurtigt lagt i seng, og lederne ligeså.

Peter og Søren ankom dog først kl. ca. 7:00, men nåede frem med alle cyklerne inden dagens træning. Stor ros til dem for deres indsats!

I morges blev lastbilen så tømt, og Poul Pedersen fik travlt med at ordne cykler. Det lykkedes at få alle cykler klar til kl. 11:00, hvor første træning begyndte.


Se billeder fra turen til Nice under "Billeder".


10 seneste nyheder:
13-01-2021 Vintertræningslejr i Sondrup
02-12-2020 B og U arrangement tirsdag 15. december kl. 1800
04-11-2020 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2020
26-10-2020 Der er stadig generalforsamling på tirsdag - se opdaterede coronatiltag her
18-10-2020 Husk at komme til generalforsamlingen tirsdag d. 27. oktober 2020 kl. 19:00
12-10-2020 Klubfest - aflyst
01-10-2020 Christoffer Borre på podiet!
24-09-2020 Indkaldelse til generalforsamling 2020
21-09-2020 Team Vifra Kvickly Odder med gode resultater!
14-09-2020 Første gang er ikke altid lykkens gang
 


 
Kvickly Odder Løbet
 
 
Tour de Himmelfart
Tour de Himmelfart - dansk version Tour de Himmelfart - english version
 
 
Hads Herred Rundt
 
 
BLIV CYKELRYTTER
 
 
Team OK-Kvickly Odder
 
Team VIFRA-Kvickly Odder
 
 
Trek Cross