Nice update 2: Jeg er i top 12!

11-02-2006 af Martin Kajberg Jensen
Rytterne var ved godt mod på starten af dagens træning. De mange timer i bussen så ikke ud til at genere rytterne synderligt, da de i samlet trop kørte mod dagens første udfordring Col de Vence. Rytterne kæmpede enkeltvis mod toppen af det 8 km lange bjerg med en gennemsnitsstigning på 7 %.

Og man må sige at der er koldt på toppen. Inden opkørslen havde temperaturen allerede sneget sig op på 15-16 grader, men på toppen viste termometeret kun 3 graders ”varme”. Rytterne fortsatte herefter i samlet trop på en lang nedkørsel til endnu en omgang på Col de Vence. Inden blev ungdomsrytterne dog sendt hjem, da de havde kørt deres 75 km. Men junior og elite fik endnu engang ”fornøjelsen” af at kæmpe sig mod toppen.

Herefter kørte juniorrytterne hjem, mens eliterytterne kørte ud på bjerget Gourdon. På den lange tur ned fra bjerget var det en tydelig stolt Morten Lambert som lod sig falde tilbage til ledsagerbilen og sagde ”Det går bare rigtig godt – jeg er i top 12!”. Og ja, det var Morten, for da fik talt efter, så viste det sig, at der på det tidspunkt kun var 10 ryttere tilbage i front. Men så kan han i det mindste ikke beskyldes for at overdrive.

Eliterytterne var hjemme igen sidst på eftermiddagen efter ca. 150 km. Junior kørte 130 km.

Du kan se billeder fra lørdagens træning under ”Billeder”.

I morgen går turen til San Remo i Italien, hvor rytterne skal se opløbet på sidste etape af Middelhavet Rundt. San Remo ligger ca. 85 km fra vores lejligheder.

23-10-2017 Agenda til ordinær generalforsamling
07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb