Nice update 5: Hviledag - sådan da

14-02-2006 af Martin Kajberg Jensen
Efter gårsdagen hårde bjergtur var der i dag dømt afslapning. Rytterne kørte i roligt tempo ad hovedvejen mod Cannes, men tæt på byen Antibes kom et par proffer forbi – og så gik der cykelløb i den nogle få kilometre. I Antibes vendte rytterne om og kørte tilbage mod lejlighederne i Carros. På vejen hjem lykkedes det da også lederne at få en kølig middagsøl i solen og de ca. 15 grader!

Eftermiddagen blev brugt i Nice by, hvor alle ledere og ryttere blev kørt ind til strandpromenaden. Herefter havde rytterne/lederne ca. 3 timer til at kigge nærmere på Nice på. Alt efter interesse blev der hurtigt dannet nogle smågrupper, for nogle ville shoppe, mens andre hellere ville på café. Kl. 18:15 gik turen så hjemad igen, og kl. 19:00 var der bestilt mad til samtlige personer i den lokale restaurant. Den havde ellers lukket tirsdag pga. karneval i Nice by, men de ville dog alligevel ikke sige nej til over 40 personer.

Aftenens menu var først en forret med salat og tilhørende skinke og paté. Derefter kom hovedretten, et virkeligt gennemstegt stykke kød med kartofler til, og til dessert var der jordbær med flødeskum. Der var helt sikkert ingen som gik sultne fra restauranten!

Rytterne havde samlet ind til et par gaver til "pigerne i køkkenet" (Rie og Gitte) for deres store indsats, og gaver blev overrakt af Lars Werenberg.

I morgen venter en lang træningsdag hvor rytterne kører ind i landet mod Isola 2000, men i stedet for at køre i bjerge, så skal der køres distance i benene på rytterne.

Vejret i morgen viser små 20 grader, så det bliver forhåbentlig endnu en god dag!

Du kan nu se billeder fra træningen tirsdag, samt byturen i Nice og billeder fra restauranten under "Billeder".
OBS: Hvad Poul Pedersen laver med et par små dametrusser, ja den historie må I have til gode til en af de kommende dage!

07-10-2017 Resultater fra klubmesterskaberne i linjeløb
03-10-2017 Løbsreferat: Tønder og Bov